Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

hogmann

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

hogmann sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fant dere ut av dette? Har akkurat samme problem med to stykk Z-TRM6 i HS. Får ikke endret setpunkt fra HS, men det oppdateres andre veien. Lagt til unsecure, har siste versjon av Z-wave plugin. Virker jo å være et generelt problem HomeSeer har med termostater...?
  2. Har faktisk en salig blanding i huset av både TRM1, 2 og 3. I det aktuelle rommet er det en TRM1. Kan jo teste litt på de forskjellige om det utgjør noen forskjell. Stemmer det at man bare får valgt rootdevicen her og ikke childdevicen som slår av og på releet?
  3. Jeg har samme ønske som trådstarter, nemlig bruke Z-temp2 som romføler for varmekablene som i dag styres av Heatit termostater. Her er det ikke lagt gulvføler og opplever at den interne romfølereren blir for unøyaktig. Men får ikke dette helt til å fungere, det skjer liksom ingenting. Er det noe mer hokus-pokus enn å gå inn under associations på Z-temp2 og legge til den aktuelle termostaten på gruppe 3? Får det til mot en wallplug, men altså ikke mot termostaten.
  4. Dette lurer jeg også veldig på. Er i markedet for 4 nye termostater om en uke eller to og vil nødig kjøpe meg unødvendige problemer.
  5. Noen som får lest batteristatus på Fyrtur i deConz/Phoscon/HS3?
  6. Den funker, men her ender jeg opp en avsindig mengde devicer jeg ikke aner hva brukes til. Har heller ikke skjønt om/hvordan man kan bruke sirenedelen i events. En annen ting som irriterer er at den blinker konstant, ca hvert 10s. Så alt i alt, middels fornøyd.
  7. Min integrasjon med Hue har sluttet å fungere i dag, så da er vel dette grunnen. Noen som har oppdatert til beta enda?
  8. hogmann

    Heatit Z-TRM2fx

    Fant du ut av dette? Fått installert tre stykk Z-TRM2fx i dag som alle har denne "feilen". Hjelper ikke å endre parameter 14. Litt irriterende. Hadde foretrukket at de viste faktisk temperatur og ikke SP.
  9. Stoppet over midnatt her de to siste dagene. Start og stopp av plugin får det i gang igjen.
  10. Blitt veldig glad i dette "gårsdagens-forbruk" scriptet ditt @Moskus og bruker det flittig. Men for en som er helt nybegynner på scripting, finnes det noen enkel måte å få til dette med dagens forbruk så langt? Altså dagens forbruk fra for eksempel en wall plug?
  11. Har en 5-6 Hue dimmere koblet til HomeSeer via JowiHUE. Det fungerer veldig fint det. Rapporterer hvilke knapper som trykkes, batteristatus osv. Kan enkelt brukes i events.
  12. Jeg har en ZXT-600 og en Panasonic varmepumpe. Panasonic finnes det selvfølgelig haugevis av koder til, så det er et mareritt å finne riktig. Den jeg bruker funker nesten 100%, bortsett fra at den på død og liv skal sette horisontal vifteretning til auto hver gang det sendes en kommando. Med vår plassering av pumpe, er dette lite ideelt, så jeg har sluttet å bruke den enn så lenge. Om dette kan løses med annen kode, eller eventuelt å lære den kommandoer fra fjernkontroll, er jeg usikker på. Innbiller meg at Sensibo er enklere, men blir skeptisk basert på det @bjornepappa skriver.
  13. Andre som irriterer seg over dette? Har fire av disse koblet til varmefolie under laminatgulv. Gulvet varmes relativt raskt opp og dette fører til at termostaten kobler inn/ut OFTE! Typisk hvert 2. min. Samtlige termostater er montert i utenpåliggende boks , som garantert ikke er med på å dempe klikkelyden. Samboer klager, så det er på tide å se på saken. Lurer på om dette kan bedres ved å sette de opp som effektregulator i steden, eller tenker jeg feil? Og hvor sunt er det for relèet, i forhold til slitasje, å koble inn og ut hele tiden?
  14. Kjenner meg igjen i det trådstarter erfarer. Har en 4-5 Mill WifI-ovner på hytta, sammen med et par Unifi AP'er og det var et herk å legge til hver eneste en. Timet ut og gav error gang etter gang med en Androidtelefon. Også dette var samme SSID på både 2,4 og 5GHz. Det fungerte bedre med et Android nettbrett, selv om det også her krevde haugevis av forsøk. Når ovnene først er satt opp så fungere de knirkefritt da. At panelet er låst når de er tilkoblet WiFi tror jeg er riktig. Du må koble de av for å kunne bruke +/- knappene
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.