Gå til innhold
  • Bli medlem

JonP

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om JonP

  • Rang
    Nybegynner

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer
  1. Sluttet å fungere hos meg også, lyste fortsatt grønt... Forsøkte å ta ut strøm i mer enn 20 min, men fungerte ikke og lyste blått. Forsøkte å resette og når jeg kom til koble til Wifi, så feilet det på oppkobling (får opp 3 forskjellige pga Mesh wifi) og når jeg forsøkte Wifi alternativ 2, så fungerer det igjen...
  2. JonP

    Verisure Plugin

    Haha, fort gjort Supert, da blir det nok liv i den igjen Sent from my iPad using Tapatalk
  3. JonP

    Verisure Plugin

    Tok en kikk på trafikken i Fiddler og ser at det først forsøkes autentisering mot api01 som feiler, deretter gjøres det mot api02 som går bra. Deretter gjøres det flere kall som går ok mot api02, men så igjen et kall mot api01 som feiler med riktig [VerisureId]... Ser ut som det et sted i scriptet er hardkodet hostname mot api01? Trafikken ser slik ut: https://e-api01.verisure.com/xbn/2/cookie -> Http 503 https://e-api02.verisure.com/xbn/2/cookie -> Http 200 https://e-api02.verisure.com/xbn/2/installation/search?email= -> Http 200 https://e-api02.verisure.com/xbn/2/installation/[VerisureId]/overview -> Http 200 https://e-api01.verisure.com/xbn/2/installation/[VerisureId]/device/view/BASIC -> Http 503
  4. JonP

    Verisure Plugin

    Har svitsjet servere/api’et kanskje? https://community.smartthings.com/t/beta-verisure-integration/95105?page=2 Sorry, it’s a TODO to use “both” servers. I think they actually switch over between the two when they go into production. Change the address of the server to: https://e-api01.verisure.com/xbn/2 (it says e-api02 in the existing code).
×
×
  • Opprett ny...