Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

axling

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

axling sine prestasjoner

Portåpner

Portåpner (7/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Har denne plugin kommet noe nærmere å bli ferdig?
  2. Hei Takk for mange bra forslag 🙂 Fant selv også en løsning der det er brukt en door sensor der magnet et festet på en vanlig hengsel. Alt dette festet på selve porten. Hengsel vil tilte når porten er åpen. Enkel og billig løsning. Hvor får du kjøpt en sånn?
  3. Hei. Jeg styrer garasjeporten min med en fibaro smart implant og får feedback fra en fibaro door sensor. 1. Jeg har sett at flere har denne løsningen her inn, men hvordan har dere montert sensor/manget på porten? Jeg finner ikke noe egnet sted å montere denne slik at jeg får stabil tilbakemelding. Noe av problemet er også at når det er i lukket posisjon så er den ikke bestandig i nøyaktig samme posisjon. Det kan ha lagt seg is/snø som gjør at porten stopper 5mm før enn når det ikke er slik. Fibaro sin sensor krever jo milimeter nøykatihet for å trigge. 2. Er det noen som har fått til å lage device som har både control og status. Hadde vært fint å fått slått sammen smart implant med door sensor for en komplett device?
  4. Får du integrert iSmartgate i homeseer da?
  5. Hei. Nei det er det ikke. Noder over alt egentlig.
  6. Hei Har en Aeotec Garage Door Controller som jeg har hatt noen år. Denne fungerer for det meste og melder tilbake status på port. Er det flere her ute som har erfaringer med denne og at den kan være ganske treg til tider? Porten åpner/lukker bare 8 av 10 ganger den får en kommando Kan ta alt fra 0-10 sec før porten reagerer på kommando Om jeg sender ny kommando til aotec kort tid etter forrige kommando så skjer det ingenting. (eksempel porten er nettopp åpnet og jeg ønsker å lukke den igjen innen 10sec) Aeotec Garage Door Controller har vært slik siden jeg anskaffet den for 3år siden. Har oppdatert til siste FW uten endring.
  7. Hei. samme funksjon kan nok fikses med et rele, tempsensorer og noe logikk i HS, men dette er en fiks ferdig løsning. Den vet strømprisen basert på nordpool Den vet temperatur i kolben Den styrer varmeelementet i VVB( innbygd termostat kobles ut ved å settes til max)
  8. Hei Er det noen som har prøvd denne? https://osoenergy.no/produkter/ Ser også ut som det skal være mulig å få integrert denne inn mot Homeseer https://osoenergy.no/tjenester/ Noen som har sett på å lage en slik integrasjon?
  9. Hei. Ikke sett noen problemer med dette enda i alle fall.
  10. Etter oppdatering til Z-wave 3.0.11.0 tok jeg en exclude og deretter en iclude(non secure) Da har jeg fått opp devicen slik: Basert på dette vil jeg si at problemet er løst. Hele problemet var at Z-wave versjonen jeg brukte ikke fungerte. Solved!!
  11. Oppdaterte Z-Wave plugin til 3.0.11.0(BETA) og tok en "Rescan" + "poll devices" Fikk da plutselig opp en hel del nye child devices. Jeg har nå fått mulighet til å sette temp, lese ut gulv temp, sette mode(off, heat) Det er vell da Z wave versjon 3.0.10.0 som var problemet. Skal prøve å inkludere hele termostaten på nytt senere for å se om det blir ryddigere nå. Termostaten min ser nå slik ut:
  12. Ja har ikke hatt problemer med 2fx. 3 er derimot blir inkludert feil. Har ingen god løsning på den.
  13. Hei. Nei funnet noe løsning. Fungerer fint med ztrm2fx for min del. Husk at denne også må ha siste fw for å fungere optimalt
  14. Hei. Ja har prøvd begge deler. Har ikke vært noe forskjell.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.