Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Sture00

Medlemmer
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Sture00

  1. Selger Homeseer 3 Professional lisens med oppgradering til HS4Pro https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=314523910 Inkluderer - HSTouch - AK Google calendar - JowiHue - UltraNetatmo3 Har og Conbee stick og aontec z-stick 5 Kom gjerne med et bud
  2. Alt svarer på example query..
  3. Nei, alt er uendret. Kan det være et forsøk å slette plugin og legge den til på nytt?
  4. Har en del Fibaro wall switcher knyttet opp mot HS og SDJ-Vstat. Nylig begynnte den ene Fibaro wall switchen å konstant skru seg av og på. Den blir og trigget av SDJ-Vstat og jeg kan manuelt styre den som vanlig. Den sammen med de andre har fungert fint i flere år men nylig har den ene styrt seg selv. Forsøkte å legge den til på nytt og i tillegg byttet den på garanti.... Men etter koble til ny så har det samme skjedd igjen uten at jeg har endret på noen parametere i HS. Noen så har vært borti lignende?
  5. Tok kontakt med Namron så ble besvart av en fra Elektroimporøren. De kunne bare gi support til smart systemer de støttet som Futurehome eller Homey....
  6. Har brukt Tibber plugin en god stund men ser at dagen og morgendagens priser sluttet å oppdatere seg 2 mars. Samme gjelder og fra consumption. Er det noe feil hos meg eller tilkoblingen mot Tibber? Alt realtime virker som det skal.
  7. Fikk flyttet Z-stick`en helt borti termostaten og koblet til igjen med samme feilmeldinger så da kan jeg vel konkludere med at denne enheten støttes ikke 100% i HS..
  8. Har en Aeon Labs Z-wave repeater 1,5m ifra termostaten... og HS er på en stasjonær i etasjen over,,, men jeg skal forsøke å resete den ved å ta sikringen og inkludere på nytt
  9. @Moskus Jeg har prøvd begge deler, fikk minst feilmeldinger på non-secure. Når jeg trykker submit på setpoint skjer det fint lite..
  10. Hei, blåser støv av denne ,,, Har du mulighet å styre termostaten i HS? Jeg la til termostaten idag men får ikke opp mulighet å styre den. Når jeg inkluderte den så kom det opp en del feilmeldinger.
  11. Har en namron zigbee rgb fjernkontroll https://www.elektroimportoren.no/namron-zigbee-rgb-fjernkontroll/4512706/Product.html?utm_source=tjek&utm_medium=referral Etter det jeg forstår skal den kunne styre lys med denne og i tillegg styre de med app. Har forsøkt å legge den til i Hue og Deconz hvor den kun dukker opp i deconz og hvor jeg ikke kan koble den opp mot et lys eller en gruppe. Eneste jeg har klart er å bruke touch link og pare opp enkle pærer opp mot kontrollen men da fungerer ikke lysene i appen lengre. Noen så har noe peiling på denne og om det er mulig å bruke kontroll og app på samme lys?
  12. Synes HUE pærene var dyre men dette begynner å blir ekstremt.. Kan forstå de ønsker å selge med trygghetsforsikring
  13. Designed to weather the elements, Doorbell 6’s outdoor button is waterproofed to IP55 standards and can operate in temperatures between -4°F and 104°F / -20°C and 40°C.
  14. Mener det skal stå et 2450, ble nylig byttet. Har ikke vært borti mer en 6-7 minus så jeg kan ikke si at den har virket upåklagelig frem til nå.
  15. Brukt Z-wave dørklokke fra Aeotec. Denne har utendørs ringeknapp og innendørs ringemodul. Innemodul er koblet til strøm men har og backupbatteri. Har blitt brukt sammen med Homseer og fungert fint. Kan sendes mot kjøper betaler frakt. Kan hentes i Sola, 4058 Tananger Pris 500,-
  16. Hos meg er det hovedsaklig Hue devicer. Pærene ser ut til å fungere bra. Ser og at det er en del av enhetene som har dårlig forbindelse og "rød" tilkobling. Vet ikke om dette er normalt eller om det er noe feil. Har pærer i alle rom, etasjer og alle utelamper så det burde ikke være noe som blokkerer signalet.
  17. Benytter Conbee II i Homeseer og har en god del blanding av Hue enheter, pærer, fjernkontroller og bevegelsessensorer og masse fra Aqara, Trådfri etc. Har noen dimmere og bevegelsesenor som er satt opp mot lysgrupper i Deconz og noen i HS. SIste uker har Hue dimmere begynt å "falle" ut hvor de tidvis virker litt eller ikke i det hele tatt. Skal jeg dimme opp eller ned er det 50/50 om den lyser grønt og utfører kommando eller rødt og kun lyser rødt. Skal jeg da skru av lyset så kan det hende jeg må trykke 5-10 ganger for at den responderer.I det siste så har dimme funksjonen på Hue dimmere "hengt "seg opp ved at når jeg skal dimme litt så dimmer den helt opp eller helt ned og av. Samme gjelder HUE bevegelsessenssor. De kan virke helt fint en stund men plutselig så registrerer en ikke bevegelse sel om enheten står som aktiv med grønn forbindelse og nytt batteri. Har løst det med å trykke på reset knappen et rast trykk så er den tilbake for en stund. Alle andre Zigbee enheter fra andre merker fungerer optimalt. SIste firmware er installert, men det har fungert fint tidligere med eldre FM. Frykter at jeg må blåse støv av Hue broen igjen.. Noen så sitter på samme erfaring?
  18. Passer Walli dimmeren greit i veggboks? Forstod disse er ganske dype i forhold til f.eks Sunricher og Namron.
  19. 1299,- for Bevegelsesensor , dør/vindu sensor, termostat og lekasje sensor.... Elko vet å sko seg. Kom ikke som et sjokk at de legger seg på et slik prisnivå. https://www.eldirekte.no/elko-smartsensorbevegelsetradlos/cat-p/c/p1500015794
  20. Siden i går har mine Philips hue pærer koblet opp mot Deconz/Homeseer plutselig begynt å vise blått lys på warm whites instillingen fra JowiHue. Alt har fungert supert frem til nå hvor jeg ikke klarer å få denne lyssettingen til å lyse riktig farge. Noen så har peiling eller erfaring med noe lignende`? Gjelder kun Hue pærer med farge. Har og installert Deconz 2.05.84 men den viser 2.05.81 i programmet..
  21. @Venin Størrelsen kan vel og forklares av 2stk AAA batterier mot CR2032 i Aqara
  22. Kan anbefale Danalock da den kan brukes uten å bytte ut eksisterende lås. Kan kommunisere med Zigbee eller Z-wave. Da kan du bruke vanlig nøkkel eller kjøpe kodepanel til utsiden, eller bruke app.
  23. Tror de fleste har identisk hardware men forskjellig merke som gir de ut. Denne ble kjøpt på Aliexpress under navnet "2020 Newest Temperature and Humidity Sensor with LCD screen display working with TuYa Zigbee Hub batery powered smart life" fra den kjente butikken Mr. Wu Digital Store Prøve meg og på to andre Tuya produkter med Zigbee kommunikasjon men dessverre kommer begge opp som On/Off light og ikke som Switch i Deconz.
  24. Jo, fikser et bilde litt senere i dag.
  25. Jeg har festet èn bak garasjeporten og satt opp event som forteller om porten er åpen eller lukket. Blir den ikke lukket på gitt tid så sender Pushover melding på telefonen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.