Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

japasu

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center

japasu sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ser at dette er en gammel post, men håper på litt mer liv i dette forumet... "Too many instances" er en melding som kan komme når en scene kjører og triggeren aktiviseres på nytt. Antallet som tillates kan justeres. Det kan bare unngås ved bruk av lua og koden %% killOtherInstances i starten etter det jeg har forstått. Alternativt kan du eksperimentere med å justere "blind-tid" på for eksempel en bevegelsessensor, dersom den brukes som trigger.
  2. Hadde samme problem i lang tid med en HCL, selv. Begynte å lete etter en erstatning fra en annen leverandør da jeg var lei av Fibaro. Fant ikke noe som virket like fleksibelt og med samme grensesnitt og investerte i en HC2. Har aldri angret og har kun hatt to "krasj" i løpet av det året jeg har hatt den i bruk. Det var begge ganger under relativt heftig LUA programmering. (Er ingen koder selv, men gjenbruker mye av det legges ut på Fibaro forumet). Tror ikke du vil angre på en oppdatering til HC2, selv om den koster noe mer. Har en oppetid på 56 dager i strekk nå og det er siden forrige oppdatering.
  3. Kan være at vi snakker om forskjellige versjoner av bryteren, men det er denne jeg snakker om: https://www.intin.no/produkt/schneider-exxact-2-kanal/
  4. Har du fått til å bruke bryteren? Jeg bruker selv Schneider Exxact brytere med gode resultater i mitt Z-wave system med Fibaro HC2. Det vil si, jeg har assosiert bryteren direkte med lyskildene jeg styrer, men bryteren kommer også opp i min HC2. Det gir fleksibilitet til å styre lyset dersom HC2 er nede, men lyskildene kan også styres automatisk. Jeg bruker Fibaro Dimmer 2 til reguleringen av lyskilden. Når bryteren assosieres må du fjerne krysset øverst under "S M Devices list". Det er enkelt, men dersom det ikke gjøres får du den ikke til å fungere. Har også en del WallC 2 brytere som fungerer godt, men følelsen av å trykke på Exxact bryteren er mye bedre. Jeg mener også at de ser bedre ut og gir et inntrykk av bedre kvalitet. Nodon bryteren synes jeg ser veldig plastikk/leketøysaktig ut.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.