Gå til innhold
 • Bli medlem

Movcon

Medlemmer
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om Movcon

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Z-Way

Nylige profilbesøk

769 profilvisninger
 1. Movcon

  ConBee, 2.4 GHz ZigBee USB ZigBee gateway

  Oppdatert. Tar tilbakemelding, setter ned til 444,- Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Jeg har ett par ConBee til salgs. 500,- pr stk, helt nye. Hentes på Romerike (øvre) eller sende som brevpost for kjøpers regning.
 3. Fibaro'n kan ta 4 stk.
 4. Den er grei. Er ikke hjemme for tiden. Blir om ca 2 uker.
 5. Det er vel litt avhengig av hvilket øl som brygges, men jeg har gjort dette med lager på temperaturer på rundt 8, cold-crash på ned mot 0, og ale på rundt 18-20. Det tar jo tid før væsken endrer temperaturen, så svingninger i lufttemperatur på noen grader i løpet av en time bør ikke ha noe å si. Men det er jo for så vidt interessant. Jeg skal se på dette om ett par uker, der jeg måler både i væske og luft. Jeg har jo flere sensorer tilkoblet Fibaro'n
 6. Jeg bruker en DS18B20 (som er tilkoblet en Fibaro universal binary sensor) som er tapet på gjæringskaret. Gjæringskaret er i et gammelt kjøleskap som er koblet via en Z-wave styrt plugg. Har satt temperaturspennet så vidt stort (2-3 grader), slik at inn- og utkoblingen ikke er et problem. Temperaturen i vørteren/ølet svinger naturlig nok ikke like mye som lufttemperaturen i kjøleskapet. Det jo lett å sette temperaturene i Eventet i forholdt til øl-profilen Har kjørt dette opplegget ett par år, og for meg har dette fungert helt ok.
 7. Jeg bor for tiden i USA, men skal hjemom en tur om drøye 3 uker. Jeg kan kjøpe ett her borte, og ta med. Er det hele batteriet, eller kun "battery replacement". kostnad utover pris er ca 6,5% sales tax plus frakt, samt evt porto i Norge.
 8. Movcon

  Z-wave - Gjentatt 'logging' av device

  Flott. tenkte ikke på dette, takker Ja, klarte å slå det av. Men, det underliggende problemet er der fortsatt. Slikt sett er jo det løst. Men det er jo litt merkelig med et 50-talls oppføringer pr endring. Må nok resette hele z-wave systemet. Men det må vente til neste år! Bra med MyHS for fjernstyring.
 9. Movcon

  Z-wave - Gjentatt 'logging' av device

  48-58 oppføringer nå.... Det er merkelig. Har dessverre ikke fysisk tilgang til enheten, så avinnstallering / innstallering er ikke mulig. Restartet HS3, ingen endring. Slått av og på z-wave plug-in. Hjelper ikke. Meget sen respons fra plug-in'en. Problemet gjelder kun en av mine Fibro Universal Sensor. Ser jeg bør gjøre noe med den... men den er "kritisk" da der er sensoren som sender temeraturdataene mine til Wunderground. 😁
 10. I HS3-loggen får jeg gjentatte oppføringer av mine to Fibaro multisensorer. Disse har flere temperaturfølere tilkoblet. Er det noen med forslag på hvordan dette kan minimeres? Har jeg satt opp dette galt? Kommer 20-30 oppføringer hver gang temperaturen endres.
 11. Movcon

  Clas Ohlson værstasjon i Homeseer?

  Jeg har ett par værstasjoner, begge Oregon Scientific. Lokalisert på to forskjellige plasser. Begge leverer data til en Ras Pi. Ras'en kjører Weewx (weewx.com), som gir meg en egene værside og som også sender data til Weather Underground (wunderground.com) Data fra stasjonen som ikke er hjemme kan gi data til Homeseer via UltraWeatherWU3 plug-in'en. Weewx på Rasp kan hente data fra nevnte stasjon, så dette kan være en løsning, dersom du har en rasp tilgjengelig,.
 12. Glimrende. Dette skal prøves!
 13. Movcon

  Gardena Smart Sileno

  Tilbake til Smart Sileno'en, så fant jeg et "PHP Class for Gardena Smart System API" som sender kommandoer og anmodninger til Gardena / Husqvarns serveren som så sender dette tilbake til klipperen.. Er den noen her som kan si noe om hvordan integrere dette i HS http://www.dxsdata.com/2016/07/php-class-for-gardena-smart-system-api/
 14. Movcon

  Gardena Smart Sileno

  Jeg gikk sist sesong til innkjøp av en Gardena R100Li Smart Sileno. Inkludert en Gateway som er binddeleddet mellom klipperen og routeren. Klipperen kan kontrolleres av en app på telefonen eller via grensesnitt i en nettleser. Dette fungerer smertefritt, men det hadde jo vært greit med status på klipperen og evt sende kommandoer (parker/start) igjennom Homeseer. Og det bringer meg til mitt spørsmål. Er det noen her som har gjort det? Jeg ser at det finnes integrasjon mot Fibaro Homecontrol (Fra Fibaro Marketplace) Det skal vel da kunne la seg gjøre å lage noen scripts som skal gjøre dette i Homeseer. Og da vil det jo være mulig å rope på Alexa om å klippe plenen. 😀
×