Gå til innhold
 • Bli medlem

borgeolsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om borgeolsen

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  Z-Way

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. borgeolsen

  Ifttt

  Jeg kjører et applet i Ifttt for å åpne garasjeport. Er det en enkel måte å importere funksjonen inn i Home Assistant?
 2. borgeolsen

  Duck Dns

  Noen som kan hjelpe meg litt med oppsett av Duckdns? Skal forwarde porter i min Canal Digital ruter, er usikker på om dette blir rett. LAN-IP: 10.0.0.XX er ip til Hass.io (Pi)
 3. borgeolsen

  Verisure

  Her er oppskriften dersom andre ønsker å få dette til. Koden kan legges til i configuration.yaml. Endre "hovedinngang" med navn på din lås. Husk også å legg inn passordet ditt i secrets.yaml. (verisure_lock_code: "din kode"). #dørlås verisure switch: platform: template switches: yale_lock: friendly_name: 'Lås inngangsdør' value_template: "{{ is_state('lock.hovedinngang', 'locked') }}" turn_on: service: lock.lock data: entity_id: lock.hovedinngang code: !secret verisure_lock_code turn_off: service: lock.unlock data: entity_id: lock.hovedinngang code: !secret verisure_lock_code
 4. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Tusen takk for hjelp @ZoRaC! Imponert over tålmodighet og vilje til å hjelpe Fikk lånt en Switch2, den fungerte med en gang. Min enhet går i retur i morgen.
 5. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Tok ut Z-way sticken og prøvde kortslutning s1 mot L. Samme feil, lysne på 1 sekund og så av igjen. Kanskje det er LED lysene den ikke støtter, er jo også rimelig liten last.
 6. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Helt samme feil dersom jeg kobler bort dimmer - hvor det ikke er noen tilkoblinger på S1 og L. Begynner å tro at det er noe i Home Assistant (Z-way) som sier at releet skal gi en av-på funksjon.
 7. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Led, tilsammen 15w.
 8. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Det vil ikke ha noe for seg. Lysene har allerede "N", det er kun "L" som brytes. Dimmeren er 1-polt, bryter kun "L" kretsen
 9. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Det stemmer. Om jeg kobler bort dimmer og bare kortslutter S1 og L (som funsksjon sompå en bryter) så er det samme feil.
 10. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Kan det være en innstilling inne på Home Assistant, som gjør slik at det sendes en av/på impuls? I stede for at det sendes kun en "på-impuls?".
 11. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  L/N + bryterledning inn på Switch. Og i tillegg dimmer er koblet på switch.
 12. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Stod en Elko rs 16 der tidligere. Tenkte det kunne være greit å fortsatt dimme lysene, men å bruke Single Switch for å bare slå av og på lysene ved behov.
 13. borgeolsen

  Fibaro Single Switch 2 - problemer z-wave

  Takk for svar, jeg har dobbeltsjekket koblinger så det skal være riktig. Men tar en ekstra sjekk. Har lest om parametre, men klarer ikke helt å se hvor jeg kan endre disse fra home assistant. Har du en enkel forklaring, som ikke er alt for teknisk Tusen takk for hjelp!
 14. Har satt opp en Single Switch 2, som styrer 5 led spotter. Som bryter bruker jeg en dimmer. Har koblet opp iht. koblingsskjema. (Har fagbrev som elektriker og kan dermed utføre slike ting i mitt eget hjem), Når jeg slår på dimmer eller trykker på "b-knappen" så slår bare lysene seg på og så av igjen etter 1 sekund. Er det en form for mode jeg må endre?
 15. borgeolsen

  Verisure

  Takk for svar Er helt fersk med HA, installerte det førsta i går. Prøvde å søke opp dette via Google men fant ikke noe veldig relevant. Har du noe mer informasjon som kan peke meg i riktig retning, feks. hvor jeg skal legge inn script/automasjon På forhånd tusen takk
×