Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kenpal

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Futurehome

Kenpal sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da fikk jeg endelig svar fra de: Statistikk og forbruk er midlertidig borte fra appen i forbindelse med oppdateringen vi gjorde for kort tid siden. Dette kommer tilbake i forbedret utgave forhåpentligvis om ikke alt for lenge. Fibaro kom nylig med en ny FW til sin sensor som ikke fungerer godt med systemet vårt, derfor mangler den data. Vi jobber med å løse dette, beklager ulempen det medfører i mellomtiden.Vennlig hilsenFridtjof // Futurehome Jeg er ikke fornøyd med produktet, bare det å betale Kr.2500,- for en sentral som ikke klarer å følge med på oppdateringene, og ved utfordringer heller fjerner leverandøren de tekniske "godene" på ubestemt tid enn å informere kundene fortløpende hvordan tingene ligger an (f.eks. informere om status på hjemmesiden), så jeg har sendt E-Mail hvor jeg ønsker å benytte meg av angreretten. så da er jeg på jakt etter ny "gadget", jeg kjøpte 2 stk. TP-link sin smart plugg for å se hvordan de virker, de logger slik jeg ønsker, men jeg ser ikke noen muligheter for detaljert forbruksoversikt, det er øyeblikks forbruk, daglig, ukentlig og måneds forbruk, gjennomsnitt og total. er det et system disse kan benyttes på, som kan gi meg rapporter over en gitt tid jeg selv kan sette? hvilket system vil dere anbefale meg å satse på? jeg klarer litt teknisk og programmessig, så lenge det ikke ligger på avansert IT nivå... jeg ønsker å gå for en som kan styres via iPad og telefon, og har mye muligheter, da jeg i første omgang vil ha oversikt over forbruk på de største strømbelastningene, men vil på sikt legge opp til mer avatnserte logikk for lysstyring, låse ytterdør (har nå en magnetbryter på døren), muligens branndetektor og vannføler osv...
  2. Har prøvd slack også (i dag, måtte laste det ned og finne ut hvordan det virket først). venter i spenning på svar, men må si at appen deres ikke imponerer, da det ser ut til å være utrolig begrenset.
  3. Jeg kjøpte en startpakke som inneholder smart kontakt, motion sensor og dør/vindu bryter/sensor. jeg tenkte å bruke dette (som en start) til å ha en oversikt over strømforbruket på varmepumpen, og temperatursensor for overvåkning av temp. I stuen. videre planer var å sette on / off funksjon basert på om terrassedøren åpnes osv. før jeg evt. bygget ut. problemet er at jeg får ikke programmet til å gi meg annen tilbakemelding enn forbruk av strøm pr. "Nu", motion sensoren viser ikke annet en hvor mye strøm den har på batteriet... jeg har prøvd å lese meg opp på div. Muligheter rundt settinger av disse fibaro produktene, jeg har prøvd å sette forskjellige parametre osv. (Får da beskjed at utstyret er oppdatert med nye parametre), men ingen endringer, tatt manuell vekking (trykket på knappen), men fremdeles ingen forbedring. jeg har sendt inn spørsmål til futurehome torsdag (nå er det lørdag), men ingen respons... Så jeg prøver her som en siste utvei. er det noen forslag, noe jeg har oversett, eller er det bare til å fylle ut angre skjema, og returnere "dritten"?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.