Gå til innhold
 • Bli medlem

Larsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Larsen

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Larsen

  Heatit Z-TRM2FX - Reklamasjon

  Jeg tenker at hvis de klarer å få orden på Z-wave firmewaren, så skal jeg droppe å reklamere på den. Dette til tross for at de nå har fjernet noe funksjonalitet jeg ønsket meg.
 2. Larsen

  Heatit Z-TRM2FX - Reklamasjon

  Virker som om de har litt å jobbe med når det kommer til kundekommunikasjon. Jeg jobber selv mye med kundekommunikasjon, men i en helt annen bransje. Hadde vi svart kundene slik som HeatIT, hadde vi ikke hatt mange kundene igjen..
 3. Larsen

  Heatit Z-TRM2FX - Reklamasjon

  Har hatt fire HeatIT Z-TRM2 i fire månender og Z-TRM2FX i to måneder og er nå lei. Det er bare problemer med disse og jeg planlegger nå å reklamere på disse. Jeg opplever: Z-wave mister tilkoblingen på grunn av manglende assisoasjon Sender pakker løpsk ut i perioder som tar opp mye av båndbredden De har fjernet funksjonalitet som jeg ønsket meg og som var et av grunnlagene for å kjøpe termostatene Generelt Sett vanskelig å legge til og fjerne fra nettverket Har implementert deres nye termostat Z-wave protokollen med samme navn som gamle. Det har derfor ikke vært mulig å benytte disse i Home Assistant uten å modifisere Z-wave configen. Jeg har vært i kontakt med HeatIT, men de mener at problemet ligger i Gatewayen på min side og ikke produktet. Etter å ha lest litt her på forumet så ser det derimot til at flere andre er plaget med det samme problemet. Fra HeatIT så har jeg krevd erstatning for innkjøpet, samt demontering. Er det flere som har reklamert eller ønsker dette? Skal se om jeg får lagt dialogen med HeatIT senere i dag.
 4. Hei Er ny her så dere må gjerne si i fra om dette er riktig sted å plassere innlegget. Startet på et prosjekt for noen uker siden hvor jeg har designet og 3D printet litt tilbehør til hjemmeautomasjon som jeg har savnet. Frem til nå er det et blindelokk for strømbrytere, slik at lamper alltid har strøm på. Videre har jeg laget moduler til Phillips Hue Motion og Hue Switch som kan monteres på toppen av disse. Håper dette er nyttig og si i fra om det er andre varianter dere ønsker designet. https://www.thingiverse.com/groups/smart-home-accessories/things
×