Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

alven

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

alven sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er ikke det bare å gå på "Enheter" i den nye appen -> meny -> inviter medlem? Har ikke selv testet dette, men regner med det skal funke siden det ligger i appen.
  2. Hei, Har Smartthings v3 huben, og lurer på å kjøpe meg en slik: Heatit Z-TRM2 Noen som har testet denne mot Smartthings? Ser at der ligger DH for V1 termostaten, men ikke V2? Skal bytte ut de vanlige termostatene jeg har idag. Det jeg ønsker å ha i Smartthings appen er nåværende temperatur, setpoint lav og høy, on og off.
  3. Hadde samme problemet selv helt til jeg prøvde å holde reset-knappen inne mens jeg koblet til strømmen. Dette bør løse problemet ditt. ?
  4. Hvordan er batteritiden på denne? Leste på et svensk forum at på grunn av konstant polling av data så gikk låsen tom for batteri i løpet av noen dager.
  5. Dimmeren ble bestilt fra Komplett, så ja, de er EU. Jeg prøvde mot UK ved å registrere via mobilen, men dette feilet. Fikk ikke logget inn når jeg opprettet fra mobilen. Når jeg så fikk løst det via US så brukte jeg ikke tid på å teste UK i igjen. Det kan godt hende dette fungerer. Ta dette med en klype salt; Så vidt jeg har lest så handler det mest om regulering. Det er Wi-Fi på v3, og styrken skal visstnok være noe høyere enn vi har på våre produkter. Frekvensene er jo lik de vi har i Norge. Det står til og med EU godkjente frekvenser i manualen som fulgte med.
  6. Jeg kjøpte selv en Smartthings v3 hub fra UK som jeg satt opp på Onsdag. Denne har så vidt jeg vet EU-standard på Z-wave. Har så langt bare koblet opp Fibaro dimmer 2, og dette fungerte strålende. Prosedyren jeg brukte for å få den opp å gå: 1. Koble routeren din opp mot en VPN i USA 2. Opprett en bruker fra en PC på https://account.smartthings.com/login. (Det fungerte ikke å gjøre det via tlf.) Om du allerede har brukt din e-post adresse kan du logge inn på brukeren din å slette denne fra smartthings. 3. Når du registrerer bruker så legger du inn en ZIP-code fra VPN lokasjonen; sjekk https://whatismyipaddress.com/ 4. Åpne den nye smartthings appen(ikke classic), og logg inn 5. Vent på at huben er oppdatert; min brukte 30 min via VPN. Den skal blinke lilla. 6. Du skal nå finne den under "Wi-Fi/Hub" 7. Koble fra VPN Det virker som om regionsperren kun ligger på brukernivå. Alt har fungert fint i 2 dager etter at jeg koblet fra VPN serveren.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.