Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Erlend Haga

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Erlend Haga sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jepp, gambler litt der.. Men blir vel litt som på kjøkkenet, man tar seg ikke alltid råd/bryet med å flytte stikkontakten som står fra gammelt bak en stekeovn til et skap ved siden av bare fordi man bytter stekeovn.. Selv om det er, slik jeg forstår, et krav om tilgjengelighet..?
  2. Hei, Skiftet VVB her i våres, til en 250L 2kw type. Den er fast tilkoblet med dedikert kurs. Nå i etterkant er det ikke mulig å komme til veggboksen/tilkoblingen uten å flytte på berederen. Kan jeg be en elektriker koble typ Heatit ZM Single Relay 16A i sikringskapet for styring av denne kursen, er det lov å montere slikt utstyr der?
  3. Hei, En liten update fra min side, jeg kjører nå automatisk restart av server hver natt slik at jeg er sikker på HS starter opp og kjører hver dag. Ikke en fix men mer en workaround..
  4. Mange takk for input Jeg sjekket Windows update, men den eneste oppdateringen den dagen var antivirus (som oppdateres daglig) PC en har ikke tatt omstart HS4 startes av windows oppgaveplanlegger ved oppstart av pcen Har søkt litt mer og funnet et tidligere innlegg fra nov i fjor, prøver meg litt på det som står der om det skulle komme en ny "shutdown" Har installert teamviewer på pcen nå så har mulighet å starte opp programmet om kona blir sur og jeg er ute Håper dog det blir mer stabilt fremover Erlend
  5. Hei, Har skiftet fra HS4 pi versjon til nå å kjøre HS4 på en dedikert server/pc med windows 10. Det har flere ganger skjedd at programmet slutter uten forvarsel, slik at i hvertfall min bedre halvdel blir mer og mer lettere irritert.. Noen som har opplevd det samme/vet hva som kan være årsaken? Finner ingenting i loggen, se vedlagt bilde: Kjører autostart av HS4 i windows oppstarten, kan det ha noe med dette å gjøre?
  6. Da er jo den saken biff, mange takk for info! Greit å ha det meste av info på plass før jeg flytter systemet over. Min bedre halvdel er ikke videre endringsvillig, dette gjaldt både når vi kjøpte elbil og når vi gikk over fra konvensjonelt (bryter/dimmer) system og til smarthus løsning. Er det bare en liten feil, så skylder hun på at systemet/bilen bare er et problem, selv om det i 98% av tilfellene bare har gjort livet bedre Alle med sitt..
  7. Takker for svar, får prøve og håpe på det beste Et annet spm. Ser at homeseer har en usb stick som både har z-wave og zigbee kommunikasjon. For meg ser det ut som om den kun kan brukes mot det amerikanske frekvensområdet. Finnes det en tilsvarende løsning for EU, eller er det mulig å kjøre både en z-wave (Aeotec) og en zigbee (conbee2) på en og samme server?
  8. Hei, Har en Home center lite som jeg ikke bruker hvis du er interessert Mvh, Erlend Haga
  9. Hei, Er det mulig å flytte et oppsett over fra en HS4 PI til en windowsmaskin som kjører HS4 (pro) på en enkel måte? Skal benytte meg av samme Aeotec Zwave usb stick.. Erlend
  10. Kan det være noe med firmware? Tror de har ligget i 8mnd i påvente av montasje, men tenker jo de burde synkronisere slik de skulle.
  11. Hehe.. Ok Nei, det er ikke mye polling på. Kun batteristatus hver 12time på en del av nodene..
  12. Jeg har hatt den så og si oppå raspberryen.. Den poller ikke som default, skrudde på men får ikke svar fra noden.. Skal prøve å eks/inkludere en del ganger til for å se om det hjelper Takker for tisp!
  13. Jeg har lagt de inn som un-secure, gjør det egentlig med alt..
  14. Takker for svar! Jeg har prøvd å legge den inn ett par ganger med samme resultat.. Ser jo ut som om den legger seg inn som en annen type node enn det den er. Har kjøpt 3 stk og det er samme resultat på 2 av dem, skal prøve den siste også senere. Hjalp ikke så mye med rescan, den ser fortsatt kun Sigma A/V kontroller.. Erlend
  15. Noen som vet om dette er standard ved inkludering av denne sirenen? Det jeg klarer å google meg frem til er at noen får med mer under inkludering, som gjør at det er mulig å velge noden som device i en event.. Jeg har inkludert den som non-secure. Noen som har forslag? Vedlagt et skjermbilde av aktuell node
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.