Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Haavardnk

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Haavardnk sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Haavardnk

    Lovelace

    Hei, Ja har funnet ut det er feil på regnsensoren jeg også, og den må deles på ti for å få rett i forhold til yr. Må være en feil på API'et, ellers skjønner ikke jeg noe... Men fikset med å endre koden slik i configuration.yaml: value_template: >- {{ states.sensor.rain_bergen.attributes.rain / 10 }} Prøvde også å få til å runde til to desimaler, men får den ikke til å både dele på 10 og avrunde, enten eller går greit... Er absolutt ingen yaml ekspert, kanskje noen kunne hjelpt meg med dette? Prøvd med koden: value_template: >- {{ states.sensor.rain_bergen.attributes.rain / 10 | round(2) }} Får ofte regnverdier med 10 desimaler.
  2. Satt nylig opp en NUC etter denne guiden: https://www.reddit.com/r/homeassistant/comments/895iw6/my_home_assistant_setup_rpi_3b_docker_compose/ Måtte endre en del, men ivertfall så er alt satt opp med nginx som er innebygd i organizr sammen med letsencrypt. Endret da alle url'ene i nginx til domene url'ene, og søkte SSL sertifikatene mot domenene og ikke duckdns. Brukt duckdns og satt opp mitt eget domene med CNAME www.eksempel.com til organizr, ha.eksempel.com til homeassistant osv. som peker til duckdns
  3. Noen som har prøvd denne? https://m.elfadistrelec.no/no/switch-mode-stromforsyning-traco-power-tiw-06-105/p/16960855 Så å si lik som powerdin i både pris og utforming, men norsk leverandør, og gratis frakt ved kjøp av to eller flere.
  4. Haavardnk

    Lovelace

    Sensoren hentet jeg fra http://solweb.no/rain-forecast-for-next-hour/ Deretter linket jeg sensoren mot custom weather card i ui-lovelace.yaml (sensor.rain_forecast_bergen): - type: custom:weather-card entity_weather: weather.met entity_sun: sun.sun entity_rain: sensor.rain_forecast_bergen Deretter redigerte jeg weather-card.js med følgende endringer: const rain = hass.states[this.config.entity_rain].state; Etter linje 84, og: <li><span class="ha-icon"><ha-icon icon="mdi:weather-rainy"></ha-icon></span>${rain}<span class="unit"> mm next hour</span></li> etter linje 97. Lagt ved filen weather-card.js
  5. Haavardnk

    Lovelace

    Takker for icon og det å få met.no til weather card! Endret selv litt på det, og la til sensor fra yr for regn neste time, noe samboeren savna. Syns det var unødvendig å ha en egen sensor utenom for dette: Synes forøvrig custom kortet mini media player er fin, og sammen med custom button for å endre spilleliste som kjører på spotify:
  6. Hei! Har i dag vannbåren varme i leiligheten som får varme fra sentralvarmeanlegget i bygget. Har da et skap med en "releboks" som blir styrt med kabel fra termostater som ser slik ut: Kan jeg bare bytte ut denne med en z-wave termostat og bruke utgangen for "varmekabler" til å styre releet? Eller finnes det egne termostater for dette?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.