Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

oskarso

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Telldus Live!

oskarso sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Opprettet egen profil, lik den forrige men med internet.public som verdi på APN. Om du setter telenor.smart vil den fungere på IPV6 om du trenger det. Men Remote Management av MR400 støtter bare IPV4 så derfor internet.public. Neste skritt blir å sette opp VPN for å gjøre det litt sikrere. MR400 har en begrensning på antall tegn i passordet. Du bør også konfigurere Dynamics DNS på MR400. NO-IP.com tilbyr dette gratis og fungerer bra hos meg. På den standard APN profilen fikk jeg ny IP hver gang jeg restartet router.
  2. Det ordnet seg. Måte endre APN profil. Standardprofilen til Telenor har en brannmur som blokker en del ting. Support hos Telenor var ikke noe hjelp, der fikk jeg bare svar "vi blokkerer ingenting"
  3. Landet til slutt på en MR400. Veldig solid inntrykk. Eneste jeg sliter med er å konfigurere Remote Management. Får ikke kontakt hverken på http eller https. Kun time out. Har SIM kort fra Telenor. Support der mener at det ikke skal være noen begrensning på de. @Snurre og @arneolav eller andre; har dere fått til remote management noen issues?
  4. Var nok du som var heldig med den prisen @arneolav For meg er stabilitet viktigere enn høyere båndbredde, modellene er jo bygget på samme lest, så det ville være merkelig om MR4 er mindre stabil enn MR2, om det da ikke er høyere frekvensbånd som gjør det Edit: Ser at det kun er ekstra effekt på WiFi som er funksjonforskjellen på disse to, slik at MR4 støtter høyere hastigheter på Wifi, og muligens da også noe lenger rekkevidde. Den har ikke Gigabit Ethernet porter så vidt jeg kan se. Eller har de to ulike chipset, som i verste fall kan ha noe å si for hvor stabil den er.
  5. Tenkte å få laget en slags foringsstasjon for katta ? med følgende features. Dersom noen har gjort noe lignede så setter jeg stor pris på noen tips til komponenter som kan funke Katta har chip, og det er kanskje mulig å vha den, om ikke må katta ha noe i halsbåndet som gjør at stasjonen kjenner igjen henne og åpner luken for andre dyr/bevegelser Motordrevet åpning Sensor ved åpning så åpningen ikke lukker deg når katta har hodet godt ned i matfatet Åpningen lukker seg ganske raskt etter at katta har forlatt sonen Mulighet for å fylle på mer mat (tørrfor) i skål fra lager Webkamera som starter opptak og sender push melding til mobil når katta åpner stasjonen Det finnes allerede et produkt som gjør deler av dette, men tenkte det hadde vært moro å prøve noe selv.
  6. @Snurre Er du fornøyd med MR400? Ser av diverse omtaler, inkludert den fra @arneolav at MR200 gjør en god jobb mtp å klare seg alene på en hytte, så vurderer nå om jeg skal gå for MR400 eller MR200!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.