Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

bergetun

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Z-Way

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

bergetun sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. bergetun

    Fyrtur krangler

    Har dere funnet ut noe mer angående kobling av Fyrtur til Deconz. ? Jeg får de ikke koblet til for alt i verden . Skal koble de til som IKEA lights, sant ?
  2. Er det noen her som kan hjelpe meg med et simpelt LUA skript i Telldus? I båten har jeg vannbåren varme som varmes av en dieselvarmer. Altså dieselvarmeren varmer opp vannet og varmevekslere rundt om i båten (6 stk) omgjør varmtvannet til varmluft ved hjelp av såkalte varmevekslere. Jeg kan starte selve dieselvarmeren og de forskjellige varmevekslerene gjennom Telldus. "Problemet er at det tar ca 15 minutter før vannet i sløyfen blir varmt, så det er ikke vits eller ønskelig å starte de forskjellige varmevekslerene før vannsløyfen er varm. Det jeg ønsker er en virtuell "bryter" som først starter selve dieselvarmeren og deretter varmevekslerene etter ca 10 minutter. På forhånd, tusen takk for hjelpen
  3. Hei, Jeg har en båt (Princess 50) som jeg holder på å gjøre "smart" . Til nå har jeg mulighet å styre diverse lys, kontrollere dieselvarmer , kontrollere forskjellige varmevifter i kabinene, styre hev/senk TV, se om dører er åpen, sjekke temperatur osv. Det er en ting jeg absolutt savner som jeg overhode ikke klarer å finne en løsning på - Nemlig et voltmeter I en båt så går det meste på batterier såfremt båten ikke er koblet på landstrøm eller man har startet generator. Derfor er det veldig viktig å passe på at batteriene i båten ikke går under et viss nivå. (da ødelegges de dyre batteriene) Har googlet til øyet ble sårt. men finner ikke en løsning for å lese ut volten på batteriene. Er det noen som vet hvordan jeg kan få laget/kjøpt en løsning for å lese av volten på batteriene mine i et smarthus system. (Z-Wave) ?
  4. Ja, det var det jeg fryktet
  5. Bruker denne i et 24v system Er det mulig å sette denne opp slik at inngangen for bryter (I1) kun lukker det innebygde releet (Slår på) når den får 24VCD minus på inngang I1 ? Slik den er fungerer default så åpner den releet (Slår av forbruker) visst den har blitt fjernstyrt til å være AV og lukker (Slår på) visst er fjernstyrt til å være PÅ. Vanskelig å forklare, så håper noen forstår :) altså, det jeg ønsker er at Qubino'en gå i OFF når minus på I1 blir kuttet, uavhengig hvilken status releet hadde fra før
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.