Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

flinkebernt

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

flinkebernt vant dagen sist 18. oktober 2022

flinkebernt hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

flinkebernt sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Svarer på mitt eget spørsmål, da det kan hende noen finner det nyttig. Jeg har fått godkjent min søknad hos Enova. Søkte da jeg hadde montert Easee billader og flere HeatIt Z-trm termostater i tillegg til at jeg har Tibber Pulse. Bruker Home Assistant og abbonnerer på Nabu Casa. Som dokumentasjon for Home Assistant sin del la jeg ved kvitteringer fra Nabu Casa. Tok veldig lang tid å få svar da. Flere måneder.
  2. Noen som bruker Home Assistant som har søkt og fått godkjent dette? Hvordan dokumenterte dere i så fall at dere bruker Home Assistant? Jeg har Tibber Pulse, HeatIt termostater på alle rom med gulvvarme og Easee elbillader og har selvsagt dokumentasjon på dette.
  3. I Node Red kan du lytte til zwave_js_notification, og det samme gjelder skal gjelde direkte i Home Assistant.
  4. Jeg har fått til dette nå på min IDLock 150. Migrerte til zwavejs2mqtt når Home Assistant lanserte zwavejs i versjon 2021.2. Brukte et par timer på å få enhetene mine over fra ozw 1.6 beta. Ser ut som zwavejs er det Home Assistant vil gå for nå fremover. Med zwavejs2mqtt har jeg nå bygget en flow i Node-RED som gjør at jeg sender en oppdatering til HA om hvilken brikke eller hvilken kode (id) som ble brukt til å åpne døren. Bonus med zwavejs er at dørsensoren også er aktivert, så man ser når døren åpnes og lukkes.
  5. Ser IDLock har oppdatert appen i Google Playstore nå, og samtidig sluppet ny firmware her: https://idlock.no/kundesenter/idl150updater-version/ Men jeg får ikke oppdatert 😞 Får prøve med en annen telefon litt senere for å se om det hjelper.
  6. Sendte deg templaten jeg bruker i PM. Det ser ikke ut til at låsen sender hvilken id som blir brukt når det kommer til brikker desverre.
  7. Det burde i teorien gå i 1.4 også, men jeg prøvde som sagt ikke med den integrerte (ozw 1. 4) modulen en gang, for jeg forventet at den ville skape trøbbel. Jeg gikk over til OZW 1.6, og låsen fungerer bra her. Det eneste jeg har lagt merke til er at mine Heatit Z-dim dimmere spammer Zwave nettverket med oppdateringer hvis de blir dimmet manuelt (på bryter). Dette er visstnok et problem med OZW som de er klar over og forhåpentligvis blir det fikset raskt.
  8. Fikk min lås for to dager siden, og la over HA til OZW beta før jeg mottok den for å unngå eventuelle problemer. Etter å ha montert låsen, oppdatert lås og z-wave modul, så fungerte alt perfekt på første forsøk her iallefall. Alle andre z-wave enheter fungerer også som de skal hos meg heldigvis.
  9. Jeg har laget meg en template sensor som henter ID nummer fra sensor.id_150_z_wave_module_user_code hvis sensor.id_150_z_wave_module_access_control = 0x06 (unlocked from keypad). Jeg bruker Home Assistant med OZW 1.6 beta. Det jeg ikke får til å fungere er det som er nevnt tidligere i tråden, at lås/opplåsing via z-wave rapporteres som manual lock.
  10. Bruker du også Aeotec Z-Stick? Skal forsøke litt mer i kveld.
  11. Ekskluderte alle enhetene fra Z-wave i går og tok factory reset på Z-sticken. Z-Dim'en vil fortsatt ikke inkluderes. Var Z-sticken fysisk langt unna dimmeren når du inkluderte? Min er et par meter unna, men det burde vel være ok.
  12. Får ikke inkludert denne i nettverket mitt. Hva slags z-wave kontrollere bruker dere? Jeg bruker en Aeotec Z-stick Gen 5 på en Intel NUC med Home Assistant kjørende i docker. Har forsøkt både normal og secure inkludering, men kan ikke se i OZW-loggen at det er noe slags aktivitet. Har hatt litt problemer med inkludering av enheter på denne sticken tidligere, så kanskje det er på tide å ta en runde med "re-inkludering" av enhetene. Har heldigvis bare 7-8 forskjellige enheter i nettverket.
  13. Akkurat sittet en times tid for å lage xml config filen til OZW selv, så ser jeg denne posten ?. Får min første Z-Dim om et par dager og tenkte jeg skulle ha ting klart. Ser at PR'en din er merged i HA allerede, så da trenger jeg jo bare å kjøre dev i en kort tid vil jeg tro.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.