Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

husifrankrike

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av husifrankrike

  1. My-KNX-shop.net er det safe??
  2. fant det på KNX shopen. Det er Eibport versjon 3 eg da bør kjøpe for å ha alt eg trenger + ETS da selvfølgelig.. Fant også ett reconstruction program for å få tak i det som er programmert inn tidligere, siden eg ikke får tak i filene fra elektriker.
  3. TAKK!! Hvor kjøper eg Eibport, finner ikke noen online shop på nettsidene deres
  4. du skriver att ets er på tilbud, ser det bare til 1000 eur på knx.org er det andre steder å kjøpe det?
  5. Takk for veldig god info, sjekker mer rundt Eibport eg da. Trenger eg en IP gateway fra feks Schneider (resten av anlegget er Schneider) sammen med Eibport for å kommunisere med den?
  6. takk for bra svar. Synes Elbport virket avansert, finnes det mer intuitive program for å styre dette? har sett Gira og Loxone, lifedomus+++ Men usikker på hva som er bra da det er mye bra og dårlig om alle virker det som..
  7. Hei! Eg har bygd ett hus i Frankrike med KNX på nesten alt. Problemet mitt er att elektrikeren eg har brukt er død, og det er ett enkeltmannsforetak så eg får ikke tak i noe av programmene og filene han har. Dermed må eg programmere systemet på nytt. Har da lyst å gjøre det selv, er det greit å få til om en har tid og lyst? Hva trenger eg (ETS) og hvilket system anbefaler dere for å styre dette med app og skjerm i huset? Alt som er i huset nå er Schneider og dimmere er dali
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.