Gå til innhold
 • Bli medlem

nilsanmy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om nilsanmy

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. nilsanmy

  Lesing av AMS data (AMS/HAN -> IoT)

  Eg er veldig interessert i å lage ein maken modul som deg @roarfred. Eg ser for meg å få hjelp av kyndige personer. Kva komponenter må eg handle inn?
 2. nilsanmy

  Velge Philips Hue (JowiHue plug-ins) "preset"

  @Erling Bare hyggelig. Kva brytere bruker du i lag med hs3 og jowihue? Hue dimme bryter? Eller annet? Eg har gått til innkjøp av 1stk hue pære, og har tenkt å bygge videre.
 3. nilsanmy

  Velge Philips Hue (JowiHue plug-ins) "preset"

  Eg har gjort følgende som kan minne om det du trenger. Eg har laget ein counter "Cycle Light Livingroom" verdien av den avgjør kva scene som kjører.
 4. nilsanmy

  Styre Hue lampe med Wallmote

  Eg har ikkje merket noko negativt med dette. Eg har riktig nok bare desse to eventene.
 5. nilsanmy

  Styre Hue lampe med Wallmote

  Mulig eg har gjort det veldig lite effektivt, men det var slik eg fekk det til. Eg har eit lignende scenario, der eg ønsker å styre volum på kjøkkenet. Dersom du har ein status som seier at knappen holdes inne, så kan dette brukes?
 6. Spennende Eg må prøve å få lånt meg ein HC lite for å oppgradere mine.
 7. Eg har forsøkt å ekskludere og inkludere @iceball det hadde ingen effekt. Mine hadde firmware 3.4. Eg lurar på om nokon har klart å trigge ein scene fra dimmer2 i det heile tatt? Eg klarer ikkje å sjå noko i logger angående scener, etter å ha satt parameter 28 til 1.
 8. nilsanmy

  Homeseer push varsel?

  Pushbullet fungerer veldig fint også.
 9. nilsanmy

  WallC-2 erfaringer

  Ja, det stemmer nok. Eg lekte litt med parametrene 11-14 før eg landa på verdi 8.
 10. nilsanmy

  WallC-2 erfaringer

  Passelig dårleg belysning.
 11. nilsanmy

  WallC-2 erfaringer

  Etter å ha montert den i ramme, og brukt den litt, er eg enig at den føles billig. Problemet er vippene, dei har mye giv. Og du må trykke nokså bestemt for å forsikre deg om den registrerer trykk. Eg savner eg meir feedback som seier meg at eg har trykket riktig. Utenom det så ser den heilt upåklagelig ut i eit dobbel elko RS ramme. Utseende minner om Elko pluss. Eg har satt opp min til å trigge central scene på alle 4 brytere separat. Det vi seie at du har 8 scener som kan trigges 4 med enkelt klikk, 4 med dobbelt klikk. Den kan trigge event dersom du holder inne ein kanpp, og kan trigge ein ny når den slippes. Eg er fornøyd med funksjonaliteten i Wallc-2, men eg er veldig skuffet over dekselet/vippene. Dei holder ikkje mål. Slik ser den ut etter inkludering og rescan i HS3.
 12. nilsanmy

  WallC-2 erfaringer

  Eg var i same situasjon som deg, men bestemte meg for å gamble, så eg kjøpte ein likevel. Det eineste som eg trur kan sjå litt rart ut, er at vippene er heilt firkantet, og vil skille seg ut dersom du har den i same ramme som ein anna elko bryter. Eg tenkte å prøve å assosiere den med nokre scener no. Kan komme med ein oppdatering etter at eg har hatt den i bruk ein stund.
 13. nilsanmy

  MOVEZ(z-wave) indiegogo kampanje

  Eg melder interesse for 2 stk
 14. nilsanmy

  Lang forsinkelse fra bevegelse til lyset går på

  Eg hadde samme problem med min fibaro motion sensor. Men det løste seg etter å ha forbedret plasseringen av UZB. Antar det at det var for dårlig signal. Eg endret også litt på motion sensoren slik at den "ser" bevegelse så tidlig som mulig når nokon går inn i rommet. Eg har mellom 0.5 og 1s delay før lyset kommer på.
 15. Hei, Det var heldigvis fikset i ein oppdatert versjon av Imperihome plugin. ref. http://board.homeseer.com/showthread.php?t=185286
×