Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Ofosse

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center
    Annet

Ofosse sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvordan funker den egentlig? De må vel helst plasseres i taket og om de måler lokalt så vil vel temperaturen på sensoren være mye høyere enn faktisk temperatur i rommet? og neste spørsmål er om det finnes noe billigere som bare føler temperatur el. og ikke tar motion i tillegg?
  2. Hei, tar en oppfølging her på denne tråden. har akkurat installert Fibaro HomeCenter og har diverse panelovner, gamle men de funker bra. Så, jeg tenkte å styre disse med en wall plug, fibaro eller tilsvarende, ved å sette ovnen på høy temperatur og la HC styre på/av. Men for å gjøre dette så trenger jeg vel en termostat også? Har dere noen forslag til hvilken type termostat jeg kan bruke på dette? Gjerne flere alternativer, ett av rommene kunne jeg tenke meg bevegelsessensor på slik at jeg også kan slå av lys når vi er ferdig blant annet mens et annet er soverom så trenger ikke akkurat noe bevegelsessensor der.
  3. I det minste kommer HC2 med ferdig Mac app jeg kan bare laste ned mens med Homeseer var det snakk om serveroppsett som jeg ikke var interessert i å lære meg ? Skal ta en titt på ZXT-600, har sett at det er andre IR sendere fra Remotec som er diskutert.
  4. Hei! Ser dere har hatt en diskusjon gående en stund her. Jeg har samme behov men gikk for Fibaro HomeCenter 2 siden den virket lettere å bruke enn HomeSeer for en "vanlig" bruker. Er det noen gode muligheter for å koble HC2 med en mitsubishi varmepumpe?
  5. Ofosse

    Z-wave utendørs bryter

    Den Aeotec bryteren var jo ikke så forferdelig dyr... Men kunne jeg erstattet hele termostaten med den bryteren eller må jeg koble til ZW078 før termostaten og så la termostaten stå på hele tiden?
  6. Ofosse

    Z-wave utendørs bryter

    Hei, Har akkurat kjøpt Fibaro HC2 og skal sette den opp snart. Har allerede fått en del dimmere installert av elektriker så alt ligger klart inne til lysstyring og ID-Lock 150. MEN, kom på et bruksområde jeg gjerne skulle a fikset og det er varmekablene foran inngangen. Se bildet fra boden ute, i dag er det en manuell termostat som styrer disse. Siden det er utendørs varmekabler og det er iskaldt hele vinteren så er jo disse på hele tiden så lenge jeg skrur på termostaten. Så egentlig er det en av/på bryter i form av en termostat. Det jeg lurer på er jo om det er mulig å bytte dette ut med en z-wave løsning slik at jeg for eksempel kan sette på varmekablene når vi er på vei hjem fra juleferien og komme til ferdig "måkt" inngang? ps. lysbryteren er bare til lyset, så den har ingenting med varmekablene å gjøre.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.