Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

skela

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

skela sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, jeg lener mot det også, er litt leit. Og er sinnsykt irriterende at det bare viser på baksiden.
  2. Jeg er faktisk ikke helt sikker på rekkefølgen. Situasjonen min er slik, jeg har disse dimmerene i flere rom i huset. I 2 av rommene er der også endevendere, slik at der er 2 dimme knapper for å skru av og på , og dimme lysa. Det er kun i disse rommene jeg har klart og legge til Dimmeren til Smart Things. I de rommene uten endevendere, så har jeg ikke klart det. Grunnen til hvorfor ikke er sannsynligvis en av to: Grunn 1: Når elektrikerene installerte disse dimmerene, så oppgraderte de firmware i de 2 rommene hvor det trengtes endevendere. Grunn 2: I de to rommene hvor det virker, så har jeg en annen modell av 316 som støtter zigbee, og at alle de andre rommene har 316 som ikke støtter zigbee. Jeg håper det er grunn 1. Finnes det noen måte og identifisere hvilken model man har?
  3. Jeg sliter fortsatt med 2 dimmere i huset, flyttet huben rett siden av uten lykke. Så er i samme båt fortsatt. Men har 2 som virker da, så 2 av 4.
  4. Jeg har også Samsung konto, men bruker visst den gamle appen. Kanskje det er verdt et forsøk?
  5. @Lightstuff takk @Cato , da er det kanskje noe med rekkevidden? Fikk en melding fra @nilsen78 om at dette kan ha noe med saken å gjøre. Hvor langt fra dimmeren du prøver å adde er SmartThings hubben?
  6. @Lightstuff Tusen tusen takk, dine tips virket for meg! @Cato Jeg har også ESH RS16 316GLED dimmer RF PH, så vidt jeg vet ikke plus versjonen. 1) Jeg har V2 av Hubben. 2) Rundt 10 sekunder, ikke lenge 3) Jeg trykket på "Add a Thing" i Smart Things Appen (appen har en blå O icon, det er to apper så vidt jeg vet, jeg brukte den med blå o app icon). Så trykket jeg på dimmer knapp og trykkbryter samtidig, slipper så fort den begynner å blinke, rundt 10 sekunder etterpå kom den opp i Add a Thing skjermen. Jeg har 3 dimmere av denne typen i huset, 2 av dem i rom hvor det også er såkalte Endevendere, eller ekstra dimmer knapper på veggen som går på battery. Det virket i begge disse rommene. Men I det rommet hvor jeg ikke har en Endevender, virket det ikke. Så jeg lurer litt på om kanskje elektrikerene når de satte opp dimmerene, måtte installere noe firmware på de rommene hvor det er Endevendere, kanskje firmware oppgradering som tillater Zigbee? Og derfor det ikke virker på den siste dimmeren siden den ikke har denne oppgraderingen. Bare en teori. Skal fortsette å prøve. @Lightstuff har du noen dimmere som ikke har Endevendere i tillegg, hvis du har, måtte du installere noe i dimmeren via SD kort leseren for at det skulle virke? Eller virket det ut av boksen?
  7. Jeg har samme problemet. Uansett hva jeg har prøvd så dykker ikke den opp når jeg prøver å adde via SmartThings appen. Har også søkt i hele kveld på dette forumet og google om hvordan man gjør det, uten hell, det meste jeg fant var om Elko Termostater, heller lite om den praktiske biten av hvordan man kobler opp dimmeren med SmartThings. Jeg har en ESH RS16 316GLED dimmer RF PH, og SmartThings Hub V2.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.