Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Mekke123

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mekke123 sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja de sendte kabel eneste måte å gjøre det på var beskjeden fra Heatit
  2. Bruker SmartThings slitt mye med disse termostatene men har i dag oppgradert FW og installert nyeste DH fra RBoy. Er snakk om 10 stk termostater så får vi se om de holder seg online eller detter ut etter en liten stund slik som tidligere.
  3. Lite tro på at det er hubèn siden mange rapporterer om det samme problemet, er også mange med annen type hub som opplever det samme. Har over 100 devicer og ikke noe problem med annet en disse termostatene..
  4. Har oppgradert til nyeste FW selv men dette hjalp ikke mot offline, synd det skal være slik dette er nå det eneste problemet som er igjen i dette huset.
  5. Hm merkelig, virker som dette er et felles problem på tvers av mange hubèr/systemer samtidig som de virker for noen. Må jo være en grunn til at de oppfører seg slik, ingen som har fått offline termostater til å fungere med samme hub etter å ha gjort noen forandringer.
  6. Noen på dette forumet som har kunnskap nok til å finne ut hvorfor Heatit TRM 3 går offline etter en stund? Bruker selv ST har tenkt å ekskludere termostatene fra hub, ta en repair av z wave nettverket for så å inkludere de i nettverket igjen. Tror selv dette vil gjøre at det blir mindre trafikk gjennom termostatene. Samtidig som termostatene stort sett da snakker direkte med hub håper dette skal hjelpe.
  7. Strømstrikset er jo ikke noe triks, starter jo bare termostaten på nytt så går det noen dager/uker så er det offline igjen. Jeg bruker ST men veldig greit å få konstatert at det er termostaten og ikke hubên det er noe galt med. Har hatt mye kontakt med kundeservice på HEATIT men de nekter på at noe er galt og skylder på z wave nettverket. Er veldig mange med samme problem men HEATIT sier de aldri har hørt om problemet. En termostat beregnet for smarthus som går offline er jo null verdt.
  8. Noen her som har problemer med at termostatene går offline etter noen uker, sliter med dette i ST.
  9. RBoy hevder dere har en bug I FW som gjør at termostater etter en tid går offline, dette er dere klar over, har det dokumentert. Dette gjelder alle smarthus løsninger (huber). Nyeste FW har ikke fikset dette problemet. Når vil alle som har kjøpt termostatene deres få en mulighet til å få produktet til å fungere og hva skal til. Alle vet om dette nå, når skal dere si vi har gjort en feil, dette må til for å løse dette? Dette sprer seg som ild i tørt gress, hva med resten av produktene deres om dere ikke klarer å løse problemene med TRM3? Om ikke dere klarer å løse disse problemene vil det eneste du kan lese på nett være om deres produkter som ikke virker. Fix det dere har levert noe som ikke fungerer. RBoy sier akkurat det samme.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.