Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Baron

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Baron

  1. Baron

    Hverdagspanel

    Spennende! Det må sjekkes mere opp skjønner jeg, har sett litt løsninger med touchscreen osv også.
  2. Baron

    Hverdagspanel

    Er i gang med renovering av huset, i den forbindelse har jeg plukka ned iPader som hang rundt i huset for betjening av HomeSeer. Er det noen bedre alternativ en iPad man kan benytte til hverdagspanel? pleide ha en iPad på veggen på tv stua og en iPad i vindfang.
  3. Vekker liv i en eldre tråd jeg :P. Fikk du til dette med TAhoma? Jeg har div ting jeg ønsker få inn i Homeseer via denne, men finner ikke hvem plugin jeg evt skal bruke.
  4. Denne dukker opp til stadighet ser jeg i log
  5. Gjelder dette også hs4? takk for hjelp
  6. Hei hei Jeg lurer på om jeg har lagt inn denne feil, får ikke opp pricecharts samt at eventene jeg lager virker ikke. Noen gode råd? legger ved det jeg ikke helt blir klok på om noen ser feilen er vel «Current price» jeg antar jeg mangler som device?
  7. Baron

    Fibaro Dimmer 2

    Støtt på et en liten utfordring jeg ikke helt klarer å løse. elektriker koblet i dag opp Fibaro Dimmer 2 på soverommet for 2 nattlampe over senga. Siden dette er 2 dimmbare LED fikk jeg han til og koble en Bypass2 på da jeg har tolket det ditt at belastning ikke er nok uten dette. Parameter 13 ble satt til 2, MEN her kommer det ikke noe lys... når man aktiverer parameter 13 så kalibrerer den som den skal, lys går opp og ned. Etter det så kan man trykke ON uten at noe lys kommer på i lampene... her blir det mer rart, for om jeg lar S1 da stå ON også skrur ut en av pærene, begynner den andre å lys, men blinkende... noen som har vært borti lignende? https://manuals.fibaro.com/document/fgd2-calibration/ https://manuals.fibaro.com/document/fgd2-advanced-parameters/
  8. Vet det ble diskutert for en stund siden, men finner ikke emne igjen. Jeg har flere gulvtermostater fra heatit, disse belaster nettverket konstant med rapporter osv, noen som kan hjelpe meg med hvem parameter som må skrues av for å stoppe galskapen?
  9. Oppdatering: kjørte 3 factory reset og 3 z-wave reset. Da kunne jeg legge den til! Fantastisk produkt.
  10. Fy H**** jeg hater denne låsen. Fikk den etter masse frustrasjon sist til å virke sånn passe passe, men etter en liiiiten knekk på z-wave dingle som resulterte med at jeg måtte legge all inn på nytt. Var denne dritten det jeg gruet meg mest til. Nå har jeg stått i snart 1 time å surra med de jævla pipelydene å har vel snart epilepsi av blinkene fra låsen!!. Har fått resatt, lagt inn ny master kode og valgt korrekt hengsle retning. Oppdatert er også nå utført, men legge seg te nettverke det nekter den dritten. Har lest tråden her å holder z-wave controller med 3mm avstand her uten virkning. Det er like før jeg kaster hele døra med låsen på dynga. Noen som har noen råd de tør presentere?
  11. Baron

    PANIKK - HomeSeer

    Dessverre så er den tidligere zwave usb sticka knekt å ødelagt, så er fucked uansett da. Fader altså da må jeg hele runda pånytt! Kjenner det ligger langt inne
  12. Baron

    PANIKK - HomeSeer

    Fææææææck!!!! men har backup fra HomeSeer 3 som jeg kan benytte, den jeg brukte når jeg gikk over til HomeSeer4 kan det hjelpe?
  13. Baron

    PANIKK - HomeSeer

    Klarte knekke z-wave senderen min!!! Trudde jeg bare kunne stappe inn en ny, men det funka ikke. Må jeg legge alt til på nytt??? En smule krise her nå
  14. Jeg ga opp, har 0 alt sammen på z- wave å begynte legge til på nytt, tydelig at som nybegynner har jeg ikke vært nøye nok med ting. no loggføres alt i ExCeL ark! Får håpe det hjelper. Til nå så har komponenter samarbeidet med meg.
  15. Nå føler jeg meg greit amøbe her, men f.eks her. ser du noe feil her? jeg skjønner ikke det her jeg...
  16. Nå kan det se ut til at jeg har fått ryddet opp dette kaoset. tok en smule lenger tid en håpet, men anyway.. jeg har en node 25, som jeg pokker ikke blir kvitt. har ikke peil hvem den er eller hvor F... den kommer fra. har prøvd "remove bad node" og "exclude" uten mye respons der sliter også maximalt med å legge til noder igjen, får opp Securety Scheme som feil nesten bestandig. f.eks node 19 skal være en Fibaro Dim 2.. er ikke lett å dimme den der nå? får den ikke vekk heller...ser HS3 ikke lenger suger all energi ut av NUC også lenger, så noe er på rett vei!
  17. Dette eskalerte til det værre gitt, blir en møkkajobb dette. Ved nullstilling, må jeg også nullstille samtlige komponenter da de selv trur de er koblet til et mesh nettverk?
  18. har rundt 60 devices, noe batteri også, er ikke veldig fysen på å begynner på 0... gjør en innsats nå å prøver. om ikke så vet dere alle hva jeg må til helgen...
  19. det er helt riktig, det har jeg sett på som snarvei.. CRAP! Jaja
  20. Hm, her også ser det ut til å ha gått galt? Node 1 skal vel bare være MAIN?
  21. Da mistenker jeg at det er tilfelle, gikk litt fort i svingene en periode her, noen sted man kan ta en opprydding? videre så kjører jeg windows 10 på en NUC
  22. Da ser det ut til at varmekablene eller termostat har roet seg ned en del i systemet. det kan virke som at siden disse har trappet ned rapportering, har en fibaro plug jeg har på avfukter i kjellern trappet opp? systemet mitt er fortsatt veldig tregt, egentlig ikke blitt noe bedre.... Ser en del av de første nodene jeg la til har "?" på en del av child devises. kan disse muligens være lagt til feil, må disse fjernes å legge til igjen? er oppe i node 101 nå, men har på langt nær så mange rundt i huset, mulig alle disse "døde" nodene driver å rapporterer inn?
  23. det er en bevegelsesdetektor, var ikke akkurat tom i huset når jeg starta log ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.