Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

hrr1

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hrr1

  1. Jeg har Kaiteki varmepumpe med samme problem. Må sette den på 27 grader for å få 23 i rommet siden temperaturføleren registrerer lokal varme generert av varmepumpa. Dette fungerer greit helt til sola står på og det faktisk blir 27 grader i hele huset... Noen som har forsøkt med ekstern romføler i et annet rom? Usikker på om denne er kompatibel med Kaiteki. https://www.ecomfort.com/Mitsubishi-PAC-SE41TS-E/p30827.html Alternativt: er det mulig å konfigurere i Home Assistant at den henter temperatur fra en annen sensor? F.eks Fibaro motion eller Aeotec multisensor?
  2. Brukte samme config på mine 3 stk fx og det fungerte! måtte bare døpe om eksternføler til gulvføler i dashboardet.
  3. Jeg har 25 parameter som ikke stemmer med manualen. I mitt tilfelle er det parameter 17, som kan settes til "calculated temperature" uten at det forandrer hva som vises i displayet.
  4. Har byttet inn mine Z-TRM2 mot fx versjonen og de fungerer greit i HA, men: Displayet viser setpunkt og ikke temperatur fra gulvføleren slik som på Z-TRM2 Den viser temperatur fra ekstern sensor selv om det er inngangen til gulvføler som er koblet til. Har lest lenger opp i denne tråden at andre har hatt tilsvarende utfordringer. Noen som har fått svar fra Thermofloor eller funnet en løsning?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.