Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

hr_beach

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

hr_beach sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. @larses Jeg har i alle fall sendt den fra meg ?
  2. slit'an som de sier i Bergen: https://invite.tibber.com/18d9030b
  3. Takk for gode oppsummeringer! Nå har jeg ikke Tesla'n enda, men antar det ikke er noe funksjonalitet som mangler om jeg bruker Easee fra bilen sin side?
  4. Så konklusjonen her er at for Tesla eiere (jeg er på vei til å bli en sånn) så er det litt hipp som happ om man velger Tesla sin wall-box eller Easee Tibber?
  5. Jeg fikk opp det i Fibaro HC'en min, men får ikke oppdatert igjennom den. Sendte epost til Heatit, fikk svar: The newest firmware for Heatit Z-Water is FW 2.1. To update you need a controller that is able to update OTA. Fibaro does not have this functionality for others than their own product. You therefor need to have a Z-Stick. I reccomend using Aeotec Z-Stick if this is something you want to do.
  6. Litt mindre stress å se på den ja ? Har du oppdatert FW? Vet noen hvilken forskjell det er på siste versjon mot tidligere? Jeg har ikke 2.1 og finner ingen release notes... (Jepp, jeg kjenner på at jeg har highjacket tråden her)
  7. Takker, fungerer nå. Men djesus - hvordan jeg skal få dette til å se greit ut uten at OCD’en tikker inn blir et mysterium...
  8. Aha, skjønner. Så fra 24v rett på C. Og 0v på den ene ledningen på telestaten. Andre ledningen på NO. Noen som vet om det spiller en kasserolle om hvilken ledning fra telestaten som går hvor?
  9. Usikker på om dette er korrekt (24v, så antar jeg har lov å koble selv). Ingen reaksjon på telestaten.
  10. Ja, litt uklart spørsmål kanskje ? Er det andre i tillegg til Heatit sin? Siden jeg har VBV er det ingen behov for noe annet enn knappene i praksis. Eventuelt en intern temp.sensor. Men skal da bare være for å overstyre automatikken til «varmeprogrammet».
  11. Finnes det noen andre temp.kontrollere enn Heatit sin, zwave og som leveres i sort farge? Har sorte stikk all-over, og gruen vil gjerne overstyre «automatikken» i ny og ne. Mener at Danfoss har noen, men usikker på om de finnes i sort. De er vel også batteridrevet, det kan være et pluss.
  12. Jeg hadde ikke tenkt noe annet en av/på så langt nei. (såvidt jeg vet har ikke Fibaro mulighet til PWM?) PR i dag har jeg ingen regulering, så det er mest å få stoppet tilføring på rommene hvor det er varmt nok ?
  13. Ja, ser for meg det jeg også. 4 wago med 5-7 plasser ser vel ikke akkurat proffinstallasjon. Men vet ikke hvordan det kan lages til på en bedre måte. ?
  14. Min lager en klikkelyd når jeg slår de på/av i Fibaro HC ja. (Og da har jeg ikke koblet til ventilene enda) det gjorde forøvrig min tidligere Seitron styring også, som ikke hadde noe smarthusfunksjonalitet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.