Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

JFa

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JFa sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alarm, eller seriekoplede røykvarslere?
  2. Har du trykket på de tre prikkene oppe til venstre i Tibber-appen og huket av for de sensorene du ønsker å se i Tibber? Er de ikke synlige her, kontakt Tibber kundeservice. De svarer hurtig[emoji4]
  3. ELKO serien med Zigbee radio har vel benevnelsen ESH?
  4. JFa

    ELKO FW Update

    Tenker å bytte til smarte termostater på varmekabler, men klarer ikke bestemme meg for type. Har satt inn to ELKO ESH, en benytter innebygd luftføler og en med gulv- og luftføler. Begge har vært stabile, er koblet opp mot Homey og er integrert i Tibber appen. Har to-polt brudd og innebygd luftføler, var enkle å sette opp og er enkle å betjene manuelt, om ønskelig.
  5. Jeg kjøpte en Homey Pro fordi den kunne koble til det jeg hadde av utstyr, ELKO varmkabler (zigbee), Mill panelovner og smartplugger (WiFi), Netatmo, TP-link smartpugger og Nest Protect røykdetektorer. Nå ser det ut til at Mill- og Nest enhetene/appene ikke lenger er tilgjengelig, noen som vet hvordan jeg kommer rundt dette? Oppdatering: Og der var Mill-appen på plass i igjen, oppdatert av utvikler og relansert på nettsida. Nest appen er historie. Google har stengt API tilgangen etter at de kjøpte Nest.
  6. IT eller TN-nett hos deg? Antar du må ha utvendig inntakskap, klargjør for elbillading, 3-fase 32A ved IT-nett, 3-fase 16A ved 400V TN gir 11kW lading. 80A 3-fase hovedsikring med tilhørende dimensjon på inntakskabel er kjekt å ha, samt en stikkontakt i det utvendige inntakskapet for drift av dingser som f.eks. måler på HAN-utgang fra strømmåler. De fleste nettselskaper krever måler i utvendig inntakskap, gir også bedre plass i sikringskapet, om det blir trangt der.
  7. Har en Kamstrup 3-fase måler i utvendig inntakskap. Problem med ustabil Pulse måling de første dagene. Prøvde med tilkobling av ekstern powerbank til USB-porten uten at det hjalp. Resatte Pulse en fire -fem ganger ved å koble den fra, vente noen minutter, og koble den til igjen. Etter et par dager begynte den å gå stabilt, og det har den gjort en uke nå. Lyser blått, og litt kraftigere lyseblått ca. Hvert 15.sek når den sender data Sent from my iPad using Tapatalk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.