Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

asbjornu

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av asbjornu

  1. Jeg har samme problem og har planer om å nullstille gateway (hvis det i det hele tatt er mulig) en dag jeg har mye tid til overs.
  2. Siste versjon av SG sin app (3.14.303) har fremdeles ikke noen HomeKit-kode tilgjengelig på Smart Gateway i enhetsbehandlingen så vidt jeg kan se. Av en eller annen grunn har muligheten for å lese ut firmware-versjonen til Smart Gateway også forsvunnet. Det er en ganske spesiell produkt-strategi av SG å gjøre et produkt dårligere og mindre funksjonelt over tid. Det pleier å være omvendt.
  3. Vi har en diskusjon om dette på home-assistant.io som kan være verdt å kikke på. TL;DR så dukket det opp en versjon av SG LEDDim sin app som med engelsk språk hadde "Homekit"-valg under Smart Gateway-innstillingene, men som siden har forsvunnet. Så det er tydelig at SG jobber med dette, men de som ikke var av de heldige som fikk med seg denne muligheten i appen mens den var der, er dessverre uten denne muligheten nå. Jeg har dermed kjøpt SG Smart Gateway og har et fungerende HomeKit-oppsett hjemme, men kan ikke anbefale dette til noen andre da SG i ettertid har fjernet HomeKit-støtten (igjen).
  4. I dag fikk jeg installert SG Smart Gateway og oppdaget at "Homekit oppsettkode" ikke finnes i appen. Nullstilte gateway flere ganger og ringte til slutt SG som sa at "den funksjonen har vi fjernet". Offisielt støtter derfor SG Smart Gateway nå kun Google Home og Alexa, ikke Apple HomeKit. HomeKit-støtte skulle komme på et senere tidspunkt, mest sannsynlig om mange måneder, kanskje år. Jeg håper nå på at Google Home-støtten er så god at jeg kan få det til å virke med Apple HomeKit via HomeBridge eller lignende, men det kommer til å ta mye tid og fikling før jeg har et svar på dét. Skuffende.
  5. Dette er dessverre fortsatt aktuelt og tilsynelatende uten noen løsning. Jeg har også nylig vært i kontakt med SG som kan informere om at det ikke finnes noen planer om HomeKit-støtte. Jeg har heller ikke klart å finne noen (hjemmesnekrede) tredjeparts-løsninger.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.