Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

hvardl

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

hvardl sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hehe, ser den! Takk for raske svar, en ST vers. 2 ble akkurat bestilt. Så får jeg heller gå over til HomeSeer etterhvert som huset blir litt smartere
  2. Aha! Godt poeng. Så da vil jeg miste smartfunksjonene når internett takker for seg. Men en Fibaro dimmer 2 (selve bryteren på veggen) skal vel kunne fungere helt normalt uten internett, hub wifi osv. ?
  3. Lukter nå litt på en Samsung Smartthings hub... Hvilke begrensninger har denne dersom jeg sammenligner med Homeseer ? Prisen på ST er jo en del lavere så jeg har en mistanke om at jeg skyter meg litt i foten om jeg går fot ST. Jeg har ikke noen veldig avanserte behov utenom styring av lys. På lys-styring vil jeg kunne lage noen enkle scenarioer; f.eks morgenlys, kveld og natt.
  4. Takk for utfyllende svar! Jeg ser mange bruker HomeSeer og jeg forstår det slik at den gir et hav av muligheter, men hvordan ser appen ut? I tillegg til stemmestyring må alt kunne styres enkelt via en app på en iPad (fruen er akkurat nå ikke så glad i stemmestyring). Det virker som særdeles mye å sette seg inn i med HomeSeer, noe jeg kan godt gjøre men vil helst unngå :p
  5. Så lang tid hadde jeg på meg.... 5 stk Fibaro dimmer 2 bestilt, måtte få de i posten i dag :p Nå trenger jeg bare en hub....aner ikke hva jeg skal gå for. Sett litt på Smartthing men den er jo dyr (opp mot 2000 kr). Noen billigere som fungerer like greit?
  6. Hei! I neste uke skal elektriker bytte mine gamle 12v halogen spotter til 230V LED. Jeg vil koble dette opp mot google home etterhvert. Er da Fibaro dimmer 2 med pulsbryter det enkleste valget til en forholdsvis OK pris? Må få bestilt dette i dag dessverre. Regner med jeg må skaffe meg en hub til dette også, men mye å velge i på den fronten også.
  7. Ok, så dersom jeg vil ha de på google home så trenger jeg etterhvert en hub for dette. Takk for svar, var ikke meningen å "hijacke" tråden.
  8. Takk for raskt svar! Må du koble Fibaroene opp mot hub eller greier de seg på egenhånd?
  9. Men da kan du kun dimme via Fibaro? Du kan ikke dimme lyset på veggbryteren? Jeg er ute etter en løsning som kan kobles mot Google Home samtidig som jeg kan dimme fysisk...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.