Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Cali

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Cali

  1. fant du ut av det? trenger en god automasjon selv..
  2. Okei, kjedelig at det ikke fungerer tilsynelatende. Men hva var det som fikk termostaten til å fungere nogenlunde med kun gulvføler aktivert? Begynner å bli en lang tråd.
  3. Okei, fant ikke noen med stilig design akkurat 😜
  4. Noe nytt i denne saken her? Hva var det som fikk det til å fungere, når man bruker gulvsensor?
  5. Heisann! Dette er nok spurt om før, men jeg klarte ikke å finne noe om det; Er det mulig å finne RFID brikke og kort på eBay som kan brukes på IDlock? Isåfall hvilken standard må man se etter?
  6. Noen sannsynlighet at ID lock kommer med ny utgave i nærmeste fremtid?
  7. Summer her også, med grei last.
  8. Jepp! Det står Dimmable på de, så det skulle jo fungere. Kostet 700,- kr + for alle pærene. Bør jeg reklamere?
  9. Det er Osram E14 LED pærer, skulle fungere fint?
  10. Ikke som jeg vet om..
  11. Hei! Har nettopp installert en ny Heatit Z-DIM, og har 12 pærer av 5w LED som er dimbare på denne. Likevel får jeg flimmer? Den skal jo dimme LED fra 1-200VA. Er det dimmeren, pærene eller annet som er problemet her?
  12. WAF, digg om man har besøk også så slipper man å lære de opp på hvordan man får 100% lys.
  13. Z-DIM må være det beste i alle tilfeller, om man skulle få behov for å dimme manuelt uten å gå inn på APP o.l. Automasjoner er vell og bra, men den dagen man trenger 100% lysstyrke for å finne en miniatyrisk skrue fra noe småtterier har ikke jeg til overs til å lete frem telefonen itilegg.
  14. Hei. Hvilke automasjoner har dere på varmepumpa? Har en per nå, der den slår seg av når tempsensor ved ovnen blir 27 grader. Ellers har jeg en som slår 26 grader når det bare er 23 grader i rommet, og 24 grader når det blir over 26. Noe dumt, så trenger tips.
  15. Jeg gikk faktisk for Sensibo. Leste om endel folk som ikke fikk inn alle innstillingene på varmepumpa med ZXT, så da gikk jeg for Sensibo. For øvrig mitt første skybaserte produkt
  16. Hvor har du alle kameraene? Jeg tenkte å ha 4-8 selv ute men da tror jeg at jeg har alle vinklene av huset?
  17. Hei. Skal kjøpe styring til varmepumpa, er det noen fordeler og ulemper med disse produktene? Er Sensibo skybasert?
  18. Hm, jeg spurte Shelly, og de sa man kunne hente ut Kwh over MQTT. De sa også at nøyaktigheten var mellom 5-10watt. Merkelig Edit: https://shelly-api-docs.shelly.cloud/#shelly-em Her står det jo at man kan høre på denne MQTT, og vil da få opp energy counter i watt-minutt? Eller tar jeg feil? shellies/shellyem-<deviceid>/emeter/<i>/energy an incrementing energy counter in Watt-minute
  19. Så artig. Vet du hvor nøyaktig denne er? Tenkte å automatisere strømregningen til leieboeren ved å måle strømmen med en slik, for så å regne om forbruk til kr. Etter endt mnd. sendes denne automatisk til leieboer via e-mail.
  20. Jepp, men jeg er en miljøaktivist, så derfor ønsker jeg å kjøpe brukt! Neida, vil bare spare noen $.
  21. POE switch ønskes kjøpt Må støtte: PoE (IEEE 802.3af)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.