Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

beach17

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

beach17 sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som handler billig og fornybar strøm på en smart måte. Tibber gir deg full kontroll over strømforbruket og har ingen bindingstid. Test det ut du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for. https://invite.tibber.com/3517536d
  2. Trenger hjelp med å få connectet til home assistant. Har akkurat prøvd å lagt inn duckDNS for å fjernstryre home assistant utenfor hjemmet. Er gansk nybegynner på det her. Fulgte en video fra en fyr på youtube som hadde en oppskrift. Etter restart av home assistant har alt bare låst seg. Når jeg skal logge inn i home assistant nå kommer jeg bare til ¨kan ikke koble til tjener¨. Funker heller ikke med det nye domains som ble laget i DuckDNS. Noen som kan hjelpe
  3. Får ikke opp noe hos meg. Ser det riktig ut på bilde?
  4. Etter å ha lagt inn i config, skal enheten komme opp under ¨statuser¨? Finner ikke enheten etter at jeg la inn i config.
  5. Han fikset termostaten igår og nå fungerer den helt utmerket. Unnskyldet seg med at det var så liten skrift på terminalene hvor ledningene skal inn
  6. Kan problemet være at den ikke er koblet riktig? Ser det mangler en ledning i HEATING N
  7. Satte termostaten på 28 grader på heating i går. Fortsatt ingen antydning til varme. Ifølge HA står temperaturen enda på 13 grader. Vil det ha noe å si om jeg fjerner resetter termostaten og legger den til på nytt i HA? Uavhengig om at har lagt den til rett eller ikke, skal vel ikke ha noe å si når jeg trykker på displayet for å sette opp temperaturen. Det neste blir vel å sjekke spenningen?
  8. Akkurat nå står den på 19,5 grader i displayet, men faktisk temperatur i gulvet er nok lavere (fortsatt iskaldt). Med en gang jeg skrur over på heating går temperatur i displayet ned til 14,5 grader. Får prøve å vente et par timer for å se om det blir varme. Blir det ingen forskjell får jeg prøve å sette den opp på nytt. Skal termostaten settes opp på sikker node eller vanlig usikret? Har det noe å si
  9. Det eneste jeg har endret, er bekreftet gulvsensor. Alt annet står som standard. Er det noe vesentlig jeg må endre på?
  10. Nå skjedde det noe her. Har hele tiden prøvd å sette på varme med å trykke på den flamesymbolet (heating) uten at det har skjedd noe med temperaturen. Nå prøvde jeg å trykke på is-symbolet (cooling), og dermed spratt temperaturen opp. Etter å ha satt termostaten på cooling på 19 grader, så spratt temperaturen opp til 19-20 grader. Nå gjenstår det å se om det blir varme i gulvet.
  11. Når jeg manuelt i HA trykker på av hører jeg klikkelyd (sikkert releet) på termostaten, og da kan jeg se at termostaten er av.
  12. Elektrikeren var for 5-6 uker siden å koblet den til. Regner med han har koblet det riktig til. Er det en mulighet for meg å måle spenning? Hører at det klikker i termostaten når jeg skrur av og på termostaten
  13. Er det noen som vet hvorfor min termostat ikke respondere med å gi varme. Har har satt opp termostaten i HA, og når jeg skrur av og regulerer temperaturen hører jeg har den responderer med termostaten, men det skjer ikke noe med varmen. Selv om jeg setter opp temperaturen på 25 grader, så står den på 14 grader.
  14. Kan noen med litt mer kunnskap enn meg hjelpe med å automatisere en zwave NODON bryter med en aktuator bryter. Jeg har prøvd flere ganger uten å finne en god løsning.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.