Gå til innhold
 • Bli medlem

Mtangeraas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Mtangeraas

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Fibaro Home Center
 1. Sliter med at fibaro HC lite legger til mange enheter helt selv. De siste to ukene har jeg fått over 200 nye enheter i listen min, noe som det ser ut til at den ikke har tenkt å slutte med. Og i tillegg ber den meg om å skru ned polling time. Og så låser den seg, slik at hvis feks ovnene står på for å kjøre opp varmen så blir de ståendes på. På fullt, helt til jeg resetter systemet eller skrur de av manuelt i fibaro. Noen med lignende erfaringer? Og så ser jeg det ligger ny SW tilgjengelig, men at dette ikke kan installeres via remote. Hvordan installerer man ellers SW på disse?
 2. Mtangeraas

  Fibaro button

  Hei! Har en Fibaro button jeg ønsker skal kjøre en scene, men sliter med at når jeg trykker på knappen så er det tydelig i HCL at trykken har blitt aktivert, men det skjer liksom ikke noe. Har opplevd flere ganger at jeg må lage scenen på nytt. Har vedlagt bilde av scenen. Den er ganske enkel, og bør fungere bra. Det har den i alle fall gjort tidligere, men etter noen dager så vil den ikke mer og jeg må lage ny scene. Merk at tiden er satt alt for lavt ift at jeg bare tester scenen på bildet. Normalt ville det vært 2400s kjøring og stopp etter 2500s. Tips til hva som kan gjøre at scenen ikke vil fungere hver gang?
 3. Ja, jeg har den også i en vanntett boks, ser at det er utelukkende når det er svinkaldt den ikke vil. Mon tro hva som gjør at den tolker "veldig kaldt" som overheat?
 4. MQTT har jeg ikke hørt om en gang, så jeg må sjekke det ut hva det er for noe. Har forstått det slik at minuset med Lite utgaven av Fibaro er at man ikke kan programmere med LUA. Stikkontakten er OK, det er -19 ute i dag så den er ikke i nærheten av varm. Ved mildvær fungerer det helt supert! Kan ikke justere, virker som at fibaro selv har lagt inn hva som er kritisk og ikke...
 5. Denne Sonoff POW er vel ikke på Z-wave? Kan jeg få den inn i fibaro-systemet? Anbefaler ikke fibaroen da. Forstår det slik at den innebygde temp. sensoren i den tolker minusgrader som "høy temp" og dermed gir alarm, kan det stemme eller være korrekt?
 6. Hei! Ganske ny med hjemmeautomasjon, har satt opp et system med Fibaro HCL, en del Philips Hue, Fibaro Wallplug og en Fibaro Single Switch samt en Fibaro button. Denne Single switch står ute på veggen i en koblingsboks og under koblingsboksen står en utendørs stikk der kupevarmeren til bilen er koblet til. Problemet jeg opplever er at jeg ofte får "overheat" fra releet når det er under -10 ute. Og da er selve poenget med å ha kupévarmeren koblet til switchen litt borte, dårlig stemning når kona forventer varm bil og så har den ikke startet pga overheat. Hvordan løse dette? Evt velge en annen switch? Tips anyone?
×
×
 • Opprett ny...