Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Perern

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Perern

  1. Jeg undersøkte litt og kom frem til at ID Lock var best til den prisen og jeg er fornøyd så langt
  2. Jeg har hatt problemer med å konfigurere MQTT til Mosquitto på Pulse i det siste, ser ut til at innstillinger blir lagret men anonymous login ikke virker og den går tilbake til gamle innstillinger etterhvert og blir stående og blinke tre farger.
  3. Jeg er godt kjent med MQTT, bruker Zigbee2mqtt der det går. Hva er enkleste måten å bruke MQTT på Pulse?
  4. Trodde ikke at noe gikk via serverne deres når jeg ikke er abonnent lenger.
  5. Noen som har opplevd dette før? Jeg har ikke Tibber abonnement lenger men bruker Tibber Pulse til måling. I dag så jeg at prisen på dags / time forbruk ikke steg. Restartet HA og nå virker det som før.
  6. Husker ikke hvorfor Conbee ble valget til å begynne med, kan være fordi jeg brukte deconz. Nå har jeg bestilt denne: https://shop.electrolama.com/collections/usb-rf-sticks/products/zzh-multiprotocol-rf-stick?variant=40387937468577
  7. Nå har jeg oppdatert firmware i Conbee 2 og reinstallert zigbee2MQTT uten at det hjelper.
  8. Nytt problem. Den lå inne med null på alt i Zigbee2MQTT så jeg fjernet den og skulle legge inn på nytt. Nå har jeg reset hele låsen og den dukker ikke opp lenger. Ser ikke noe i loggen angående den.
  9. Så enkelt var det, jeg hadde installert fra en repository som hadde 1.18.1-1 som siste, nå har jeg 1.22.1-1 og den ble gjenkjent med en gang:) Takk for hjelpen.
  10. Oppdaterte til 1.5.9 i dag. Jeg så at jeg ikke har gjort pairing slik det står her. https://www.zigbee2mqtt.io/devices/0402946.html Men trenger jeg det siden den allerede ligger inne?
  11. Jeg har montert i dag med Zigbee modul, den kommer opp som unsupported i Zigbee2MQTT. Jeg har kun satt i kortet, gjorde det før jeg satt i batterier første gangen.
  12. Jeg har lagt merke til at de er veldig like, mulig at de blir produsert av samme. Både Wattle og Easyaccess selges i Norge, Wattle får du med Zigbee inkludert Easyaccess må kjøpes separat.
  13. Jeg har sett på ID Lock 150 og Wattle Smart. Ser at ID Lock har dårlig batterilevetid, verste jeg så var 20 dager! ID Lock koster 3690 og kommer uten zigbee modul, Wattle som heter Heimgard nå har zigbee innebygd. Ender opp omtrent en tusenlapp mer for ID Lock noe jeg ikke tror det er verdt. Skal brukes med Zigbee2MQTT hvis det har noe å si. Har dere noen meninger?
  14. Tenkte for å slippe å ha en ekstra kladd i kontakta, Har en TP-Link HS110 på varmeovn i stua. Har aldri vært noe problemer med den og den virker selv om internett er nede
  15. Det er sikkert mulig å lodde sammen noe med et zigbee board og en sensor i en dum ovn. Det er ikke en jobb jeg tar på meg?
  16. Akkurat det er grunnen til at de burde kunne styres lokalt. Jeg har såvidt begynt med Zigbee
  17. Husker ikke hva jeg skulle få til, nå har jeg satt ovnen på manuell styring i appen og maks temp på 25. Home Assistant styrer bare av og på varme, bruker en Xiaomi sensor til temperatur da den stemmer bedre siden ovnen står rett under et vindu. Laget egen climate med template. Har hatt noen feilmeldinger i det siste men det er bare snakk om at den ikke får justert i fem minutter så kommer den tilbake.
  18. Noen som kan JSON? Bruker Simple Thermostat Link Virker sammen med trådløs kontakt. {“room_name”: “Soverom”, “away_temp”: “19”} Den virker som call service og endrer temp i appen. Finner dette i .js til kortet: {this._hass.callService("climate","set_temperature", Kan jeg endre det til {this._hass.callService("climate","mill_set_room_temperature", Er sikkert mer avansert enn det da "room_name" må inn i tillegg. Blir stadig overrasket over hvor flinke folk er
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.