Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Peter Weierud-Wilsgård

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Futurehome

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Peter Weierud-Wilsgård sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Ikke hatt tid til å sjekke ut enda nei (for å være ærlig så har jeg glemt det litt) Men tester ut den du la ut her nå, så ser vi hvordan det funker.
  2. Takker. Skal se på den når jeg er hjemme fra ferie igjen.
  3. Hei. Har akkurat gått over fra futurehome til Homey bridge. Fikk stort sett alt opp å gå mer eller mindre med en gang, men jeg sliter med en enkel ting. Når man parrer opp Aeotec garage door Controller så kjører den en alarm og blinker hver gang man åpner eller stenger garasjeporten via Homey. Den gjorde dette med futurehome også som standard, men på futurehome klarte jeg å programmere bort dette. Har gjort akkurat det samme med Homey, men klarer ikke å bli kvitt blinkingen. Er det noen som har gjort dette med hell og kan guide meg til hvordan? Den blinkingen utsetter åpning/lukking med ca 10 sekunder hver gang kommando kjøres. på forhånd takk.
  4. Det er vel ingen som tilbyr utstyr som scanner automatisk. Ikke som jeg vet ihvertfall. Snakka med en som hadde satt opp homey, og han måtte flytte sin rundt for å få connected alle enheter, men etter alle var på plass, så var det ikke no stress å flytte den til en fast lokasjon i huset.
  5. Hei. Vurderer å skaffe meg Homey. Skal sette opp smarthusløsning, og har hatt en Fibaro HCL som jeg har testet ut. Syns den ikke fungerer tilfredsstillende, så tenkte meg å prøve Homey. Hvilken versjon må jeg gå for om jeg vil ha nyeste / beste av de som er tilgjengelige? Takk for svar.
  6. Et lite spørsmål til, hvis jeg setter 239 sekunder i den siste blokken der (den jeg har ringet så flott rundt), betyr det da at den kommandoen er aktiv i 239 sekunder, eller betyr det en forsinkelse?
  7. Takker så masse for tips Nå funker alt som det skal og ikke masse feilmeldinger. Kan også aktivere lys fra appen, og det skrur seg av etter 4 min. Det funka heller ikke før Er det lurt å lage en scene som skal styre varme på samme måte? Skal ha varme i garasjen, og tenker under 3 grader skru på. Over 5 grader skru av. Eller vil det fungere greit med magic scene? (Bruker Fibaro Wall Plug til dette)
  8. Så man må egentlig begynne å tenke konsekvens på alle ting man er ute etter å gjøre, så i tillegg til å putte inn de komandoene man vil ha utført, så må man også ha inne alle eventuelle resultater man ikke vil skal være der for at kommandoen skal fungere?
  9. Jeg har egneltig bare to scener i hele oppsettet mitt jeg da. Lys på i garasje og lys av i garasje. Starter litt forsiktig med å holde meg til garasjen til jeg lærer meg hvordan jeg skal programmere osv. De scenene jeg bruker nå er sånne magical scenes eller hva de het. Prøvde å sette opp denne som blokker. Stemmer det slik jeg har satt det opp? (se bilde)
  10. Ok. Skal kikke litt på det. HCL så får ikke programmert slik du foreslår. Skal prøve å øke instances for å se om det hjelper noe. Hva er reelt å tenke i antall instances da? snakker vi om å prøve med f.eks 10 eller det hundrevis liksom?
  11. Så det betyr egentlig at en enkel operasjon som bevegelse i garasje skal skru på lys. Sånskal lys skru seg av igjen etter 4 min ikke kan brukes fordi jeg ikke kan kontrollere at flere instances ikke skal trigge videre og skape overload på minne/cpu?
  12. Helt ny til dette med smarthus og oppsett av dette. Jeg har begynt veldig forsiktig og har kun satt igang med lysstyring i garasjen. Jeg får opp denne meldingen, og da hender det at lyset ikke skrur seg av igjen etter angitt tid. Som sagt helt fersk på forumet her, så får prøve å lete litt rundt for å lære meg litt om hvordan ting burde konfigureres.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.