Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

JarleW

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JarleW sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette ordnet seg nå etter at den startet en ny ladesyklus så da var det bare noe bugs
  2. Dette løste seg av seg selv. Slettet opprinnelig innlegg!
  3. Har droppa ut et par ganger, men har vært stabil noen uker nå
  4. Hei Jeg har en varmepumpe med egen energimåler i sikringsskapet. Denne er det en lampe på som blinker i takt med forbruket. Er det noen som kan tipse meg om hvilken pulsteller jeg kan bruke for å få resultatet i HA ?
  5. Hei Offpiste. Jeg prøver meg på koden din jeg også da jeg ikke har gjort dette før Ser veldig bra ut !
  6. Jeg bruker SmartThings (10A) på den og på andre mindre forbrukere... Jeg har også TP-link HS110 som jeg bruker på vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin
  7. Jeg har Hassio så det er veldig enkelt å innstallere via Add-On Store : Det går veldig greit å følge beskrivelsen til hver add-on etter at de er installert - Alt er installert og konfigurert på noen å minutter. InfluxDB : https://github.com/hassio-addons/addon-influxdb/blob/v3.5.0/README.md Grafana : https://github.com/hassio-addons/addon-grafana/blob/v4.0.0/README.md Det er en veldig grei beskrivelse av installasjonen/oppsettet her : https://www.youtube.com/watch?v=m9qIqq104as&t=7s Han installerer Glances og Ide i tillegg, men det trenger man ikke for å bruke InfluxDB / Grafana
  8. FILL(0) Gir riktig graf men kan jo kanskje skape andre problemer ? Ser bra ut ihvertfall ! Funket også i Grafana. Takk for forslag !
  9. Bruker InfluxDB ja. Nå f.eks så slo termostaten seg av kl 19:45:40. Siste registrerte Watt var da på 545,51W så den datt ikke ned til 0 på verdien selv om skalaen/linjen ble borte da Dette er fra Influx: Rett før 21:00 så slo ovnen seg på igjen og da ser de slik ut : Så i følge grafen så har den brukt strøm hele tiden mellom disse periodene, men det stemmer ikke i virkeligheten.
  10. Jeg bruker Grafana til dette og har en grei oversikt i HA : SELECT max("accumulatedConsumption") FROM "W" WHERE $timeFilter GROUP BY time(1d) fill(none) Nå skal vel kanskje benevnelsen være kWh og ikke KW som jeg har brukt her ?
  11. Kan dette ha noe med saken å gjøre ? Når varmeovnen står på så vises strømmen den bruker : Når termostaten slår inn så blir hele linjen med current_power_w borte : Er dette normalt - Burde det ikke bare stått 0 der i stedet for ? Som f.eks på informasjonen fra tibber så blir de ikke linjene med 0-verdi borte - De står der som 0 :
  12. Skal få sjekket dette :)
  13. Jeg har en laptop med Ubuntu-server og kjører HA via VirtualBox
  14. Tja, svaret til Dennis87 over her forklarer vel det meste
  15. Hei. Jeg har en varmeovn på en smartkontakt. Når den innebygde termostaten i ovnen slår seg av så faller ikke forbruket i Grafana ned til 0, men blir ofte hengende igjen på ca 249W, selv om jeg vet at den ikke trekker strøm da. Jeg ser at den ikke trekker strøm i Home Assistant og SmartThings appen, så den burde vært nede på 0 mellom hver gang. Det er kanskje noe feil med query'n? : SELECT "current_power_w" FROM "state" WHERE ("entity_id" = 'varmeovn_stue_nede')
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.