Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

GAS

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GAS

  1. Aqara har en vibrasjonssensor til en rimbig pris.
  2. GAS

    Astrour utelys, tips?

    Kan vel kansje kobles som @balle3201 har tegnet i denne tråden her.
  3. GAS

    Astrour utelys, tips?

    Jaja de er den, elektroimportøren har mange forsjellige shelly produkter.
  4. GAS

    Astrour utelys, tips?

    Shelly switch har vel denne funksjonen tror jeg
  5. Nameon zwave dimmer flimret med de gamle gu10 pærene. Byttet til nye namrom warm dim pærer å da sluttet flimringen. Fibaro dimmer 2 klarte fint å dimme de gamle pærene.
  6. Ikke akkurat nyere tid, (2år siden) Fekk støtte for kjøp av homey å 3 strømplugger. Sendte bare kvitering som vedlegg.
  7. Strøm til vegghengt dashboard? Blad litt ned på Denne å se hva Evelen har laget👍
  8. GAS

    Ny hytte uten kabling?

    Blir kjedlig når du skal på hyttetur å smart hubben har tatt kveld å du ikke får slått på noen lys. I mange tilfeller kan man slå av å på bryter for å få på lyset, men uten lysbryter så må du da inni sikringsskapet å ta sikringen. Noen er heldige å får ett veldig stabilt zigbee/zwave nettverk, men med meg har noen zigbee sensorer falt ut en sjelden gang. Typisk at dette skjer når det minst passer å det gir dårlig waf. Har nå byttet ut endel smartpærer med smartdimmere så de kan styres når de trengst.
  9. Kjøpte denne på Aliexpress å har brukt denn på 10-12 kabler uten problem. Kjøpte rj45 plugger på biltema men hadde jeg gjort det på nytt hadde jeg skaffet noen slike plugger.
  10. I manualen til zigbee versonen står der kort trykk for å slå av å på. Hold inne for å dimme. I z-wave står der det samme bortsett fra dimmingen. Men regner nesten med det er det samme der.
  11. Du kan prøve å flytte fjæren på impulsbryteren til andre siden å se om det løser problemet.
  12. Er vel fast instalasjon å endel andre ting man ikke har lov til å koble selv? Ser ikke helt problemet med å koble den til på en testbenk for å se om det er et produkt man er fornøyd med før man betaler en eletriker for å montere det.
  13. De kan hende impulsfjæren er på feil plass å alt er koblet rett ellers
  14. Noen wifi enheter kan man styre lokalt å legge inn annen software på, men veldi mye av de som bruker wifi er skybasert å da er man avhengig av at selskapene holder serverene gående. Google nest lover å støtte sine produkter i 5 år etter de slutter å selge de. Men er ikke godt å si hva mindre selskap lover eller hva som skjer om noen går konkurs. På Shelly kan man legge inn annen software eller koble de med mqtt eller http å da er man ikke avhengig av selskapene som produserer produktene. Zigbee/z-wave vil virke uansett hva som skjer med produsentene.
  15. GAS

    Hjelp til smarthusløsninger

    Kommer en billigere Homey hos elektroimportøren i desember. Men den kommer med abonnement så man må betale 35 i månen.
  16. Kommer en ny homey i desember, ligger allerede ute på elektroimportøren. Ellers tar homeassistant wifi å kan utvides med zwave og zigbee👍
  17. Ser ut til å kunne gjøre mye mer en bare lys👍
  18. Hvis du venter litt så ser denne spennende ut. https://www.kickstarter.com/projects/shortcutlabs/flic-twist-the-wireless-dial-for-your-smart-home?utm_source=precampaign&utm_medium=redirect&utm_campaign=twist-ks&ref=b0alnh
  19. Homey er enkel å bruke, støtter de fleste protokoller å den har støtte for wiz
  20. Du kan kontrollere alt i en flow (zigbee,zwave,wifi,433,osv)
  21. Usikker på om dette virker lenger da jeg ikke har hatt homey på en stund. Men du kan prøve👍
  22. Har du sendt mail til utvikler av appen?
  23. Hadde samme problemet når jeg skulle slå av alle lys i huset (6 fibaro dimmer 2+ masse zigbee) Homey takler ikke all den ekstra trafikken som blir sendt når alt z-wave er secure. I Homeseer kan man velge når man legger til produkter om man vil velge secure eller non secure.
  24. By pressing and holding the main button for 20 seconds, the dimmer will perform a complete factory reset. The connected light source will blink once and go in the ”OFF” state if successfully reset. Prøv reset for så å legge til pånytt.
  25. Prøv å legge in en flow som restarter den hver natt noen ganger i uka. Sjekk ram å cpu på insight om noen av de øker over tid.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.