Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Nuri

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nuri

  1. Jeg brukte Etcher også, og et kobbel med andre, med 8, 16 og 32GB-kort av ymse slag. Endte opp med Raspbian Stretch og slipstreamet selv.
  2. Hei, hva mener du med byttet format? Hvilket format er byttet? Dette er ikke gjort på Kaifa-målerne, hvis så så hadde jeg visst om den endringen.
  3. Jeg har testet med 32GB minnebrikke og får SOS på PI'en. Nå har jeg brukt et bredt spekter am programmer for å skrive imaget, utenom det som er lenket til den opprinnelige artikkelen. Den fikk jeg ikke til å fungere overhodet. //Nuri
  4. Det stemmer nok ikke, har testet andre distroer som har kjørt utmerket på 64GB, den begrensingen du viser til er nok en filsystembegrensning. Men mulig støtten for over 32GB ikke er i tilstede i imaget som ligger her. Skal teste med 32GB i morgen.
  5. Hei, hvis du har 230V IT så måles L1 og L3 (2-systemsmåler). Har du 400V TN så måles L1, L2 og L3 (3-systemsmåler). Har du 230 IT så er mest korrekt benevnelse i Dashbordet ditt L1 og L3. //NURI//
  6. Hei, får "morse"-feil på min Raspberry 3B+ når den prøver å laste raspbian-imaget som det lenkes til i første post. Har prøvd diverse imageprogrammer men alle forsøk ender opp med "morse" på PI'en. SD-korter er Lexar XC1 64GB. Er problemet 3+'n og ikke støtte for den i Raspbian som ligger på dropboxen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.