Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

prnordmarken

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

prnordmarken sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Jeg har i dag HomeSeer på en SEL som jeg bruker sammen med TibberSeer for og styre vvb og noen lys som slår seg av og på. Nå skal dette systemet vokse en del og vurderer å bytte til feks Homey. Dette systemet skal dekke: 1 Tibberpulse 1 Easee lader 7 varmekabel termostater (2 av de trenger ekstern føler). Elektrikker foreslår Namron termostat touch Z-Wave. Jeg tenker Heatit Z-TRM3. Må jeg også ha tado`er for og få tibber til og styre dette? 1 varmepumpe som styres med sensibio air 2 vvb som ikke skal bruke strøm nå den er dyrest. 1 smart dimmer med hjul. Elektrikker foreslår namron led-dimmer. Jeg tenker Heatit Z-dim. Mye av målet er at ting bare virker. Og at tibber styrer smart for meg, Men vil ha muligheten til og styre litt selv også. Slik jeg ser det må jeg fikse alt selv om jeg fortsetter med HomeSeer. Ønsker hjelp til og velge riktig utstyr og system.
  2. Jepp pakket ut alt. Det første som skjedde var at det tok MEGA lang tid før den kom opp. Men jeg får en ERROR
  3. Hei, Sorry litt lang svartid når jeg spør om noe, men det er jo sommer. Det var jeg som hadde vært klønete og glemt en ' når jeg kopierte dette over med Copypaste.... Så alt virker 🙂
  4. er det noen som har prøvd og fått dette til og fungere i hs4?
  5. har prøvd og få den til og virke i HS4 men får det ikke til... noen tips? Finner den ikke under plugins etter og ha pakket den ut på rett plass /usr/local/HomeSeer/ linux ja
  6. Jeg er ikke rette mannen til og hjelpe deg, men er du helt sikker på at du har forskjellige device id`er? Kan du eventuelt løse prøblemet ditt med og gi scriptet 6 filnavn der du bruker et script til hver dimmer siden de kjøres likt?
  7. Kommer .10 eller 0.0.2.0 ut før helgen?
  8. Etter og ha kjørt 1.9 en stund nå(6 dager) så ser jeg at den stort sett fikser seg selv. Det var en Realtime-stopp for et par dager siden den ikke klarte og fikse men da bare restartet jeg den så gikk det igjen. Men i dag stoppet den helt og jeg måtte restarte hele plugin, feilmelding:
  9. Det gjorde susen det. men bare om jeg trigger "mamma" regelen trigger jeg den regelen du ser så stopper den. aner ikke hvorfor det er slik men ser uansett ut til at det vil funke. 1 hake = noen timer med ymse forsøk... TAKK
  10. prnordmarken

    Vifte styring

    Prøver og lage en vivftestryring med eventer. starter viften hver hele time. Trigger en event 15 minuter over hver hele time. Men viften stopper... Kan noen forklare meg hva jeg ikke skjønner?
  11. Takk, mye smart der. Om det er slik at HS kommer i ver4 snart. Vil plugins og slikt an eventuelt har kjøpt fortsatt funke eller må det kjøpes på nytt?
  12. Kan noen hjelpe meg med en litt detaljert howto, klarer ikke klikke meg frem til NOT changed jeg....
  13. Bare for og se om jeg fikk noen flere feilmeldinger prøvde jeg og restarte hs, TibberSeer startet da ikke. Så fra loggen: Videre deaktiverte jeg og aktiverte Seer igjen og fikk fra loggen (alt ok) Så som du ser er det et eller annet jeg sliter med. men håper nå at jeg får litt varmtvann igjen (hater og dusje i kaldt vann) :-) PS det virket mye mere stabilt før jeg kjørte siste oppgradering på HS. kjører NÅ 3.0.0.531
  14. Jeg kjører linux. har fjernet disse to hakene nå, og fikk i alle fall ikke error fra start. Sier i fra om det kommer noen nye feil :-) Takk for hjelpen og PS jeg digger TibberSeer.
  15. Sliter med at TibberSeer stopper en del nå og får opp: May-12 08:00:03 TibberSeer ERROR TibberPrice, UpdateData ERROR: Could not load file or assembly 'System.Web.DataVisualization, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.