Gå til innhold
 • Bli medlem

dgooglr

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om dgooglr

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
 1. Så for oss som ikke er så tekniske så bruker man en Arduino for å simulere en fjernkontroll som man kobler mot en rf transmitter(feks broadlink?) Er dette vanskelig å få til?
 2. dgooglr

  Lås til verandadør?

  Hva med noe slik:
 3. dgooglr

  Lås til verandadør?

  Det må da gå ann å lage en maskin som man fester på en nøkkel. Dersom nøkkelen er i den posisjonen så rapporter låst? i kombinasjon med en dør sensor f.eks? Noen handy folk der ute ?
 4. Noen som har prøvd dette: https://github.com/Nickduino/Somfy_Remote
 5. dgooglr

  Lås til verandadør?

  Ser Yale doorman har noe men kun kode på innsiden. Fant du en løsning? jeg har en veranda dør med nøkkel. Eneste jeg vil sjekke er om døren er låst. Noen som har løst dette med en dør sensor?
 6. Sånn 1100 er det man må ut med og dette er eneste løsning?
 7. Kult. Ja posisjon hadde vært optimalt å fått til. Er det enten fullt ut eller kan man definere antall trykk feks
 8. Hei, Jeg er godt igang med min home assistant setup og nærmer meg slik at jeg også ønsker at markisen går ned automatisk når jeg sier movie time Har en somfy kontroll, og har lest og lest og ser ikke ut til at man kan benytte seg av broadlink, RFXcom433 er utsolgt. Leser at utfordringen er at somfy bruker en rolling code. Er det noen som har fått det til? Har en slik fjernkontroll: https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiqg4rtjuHhAhXDcJoKHWRgDOIQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.com%2Fpin%2F290974825902613328%2F&psig=AOvVaw2_SolksN2hnNDN7SB-fpaW&ust=1555933697448864 edit: ser at kjell.com har denne https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/smarte-hjem/433mhz/styreenheter/rfxtrx433xl-usb-kontroller-p88434?gclid=CjwKCAjwqfDlBRBDEiwAigXUaEcdL4PwA26GW7mVUSLHag3ycgoUELwinvyroaM9dg3VQJL7gjyq2hoC3eYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds er dette virkelig eneste option? Koster jo litt
 9. dgooglr

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Tenkte mer om man skal kjøpe inn utstyr på forhånd:)
 10. dgooglr

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Når vet man om man trenger fibaro bypass i en dimmer 2 ?
 11. dgooglr

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Er iallefall utrolig bra det finnes folk som deg som hjelper til Hue dimmer: https://www.komplett.no/product/862861/hjem-fritid/smarte-hjem/smartbelysning/lysbrytere-og-dimmere/philips-hue-dimmer?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycHjXpZMVFSeK34pzhBwzJwzieuglLqccFaf9w-440t-JpZHr4QnCXoaAshZEALw_wcB&gclsrc=aw.ds# Fristet til å gjøre det enkelt etter å ha pratet med deg: steder med spotter så blir det fibaro dimmer 2 + sted hvor jeg har noen dimbare pærer (ikke hue). Utover det så blir det hue pærer og hue dimmere. Og så får familien prøve å lære seg å ikke skru av med bryteren.. Er det lurt at jeg kjøper inn utstyret før elektrikker kommer eller bør de gjøre alt dette også?
 12. dgooglr

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Ok. Så dvs alle rom hvor jeg har hue pærer bør jeg avvente med fibaro, og heller bare kjøpe en hue dimmer istedet. Utrolig kompliserte saker dette her
 13. dgooglr

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Vi snakker jo 5000 bare for utstyret (vet ikke om jeg også vil trenge noen bypass?) + elektriker Når du sier at hue og fibaro ikke kan kombineres, mener du da at jeg ikke kan ha en hue pære i lampen når bryteren har fått installert fibaro? Kun batteriutstyr fra kina
 14. dgooglr

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Ok. Ja den bryter 3 lys. ser jeg vil trenge 10 fibaros, det blir fort veldig dyrt. Finnes det solide alternativer? Jeg har en del hue pærer. På barnerommet har jeg en hue pære vil jeg kunne installere rgbw fibaro og så også kunne styre fargen? Ingen utfordringer med fibaro og hue? fått inn en ladning med produkter fra Kina men må vente på Zigbee2mqtt først:)
 15. dgooglr

  Veiledning til å finne optimal løsning

  Dersom man går for Fibaro Dimmer 2 bak bryteren, så forstår jeg at en snurre dimmer(bryter) ikke vil fungere. Så man må bytte ut med en bryter med fjær? Jeg har en sånn elko med plass til 3 brytere, må jeg da ha 3 fibaro switch eller vil det holde med 1? Finnes det noen god måte å få et anslag fra en elektrikker? Lurer på hva en sånn jobb faktisk koster.
×