Gå til innhold
 • Bli medlem

Galder

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Galder

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Galder

  Alt plutselig borte?

  Beklager, jeg har vært litt borte. Her er det som står under z-wave og associations 😊
 2. Galder

  Alt plutselig borte?

  Det er veldig rart, for det fungerer på to andre noder, samme type Fibaro Dimmer 2. Så det skulle ikke være noe andre konfigurasjoner. Men det er jo ikke all verdens undergang hvis det ikke virker, men bare rart at det kommer opp på noen noder, og ikke andre da de tilsynelatende skulle være "like". Her er to screenshot:
 3. Galder

  Alt plutselig borte?

  Takk for svar, da skal jeg skjule de fleste for å få litt mer orden i kaoset Men ett annet spørsmål.. I går rett etter at jeg opprettet alle nodene igjen så fikk jeg all data fra devicene. Som en ser av screenshoten så fikk jeg feks opp hvor mange watt som blir brukt (pnkt. 11). Nå er det blankt der, og sånn er jeg ganske sikker på at det var før hele systemet var nede også. Er det noen grunn til at strømforbruk feks ikke vises?
 4. Galder

  Alt plutselig borte?

 5. Galder

  Alt plutselig borte?

  Det virker ut som om det har kommet flere devicer enn forrige gang. Mange devicer gjør det jo bare mer uoversiktlig. Jeg legger ved et screenshot hvor en ser to Fibaro Dimmer 2. Jeg nummererte devicene nedover, så hva er det dere anbefaler og gjøre med de? Er det slik at en bare kan skjule alle utenom 1, 2 og kanskje 8? Er det noe poeng i å slette noen?
 6. Galder

  Alt plutselig borte?

  Det her er vanskelig å bli klok på. Jeg trodde nå at jeg måtte legge til alle nodene manuelt som første gangen, men da jeg trykte legg til og trykket noen ganger på veggbryteren, så ser det ut som om den la inn alt som var inne fra før? Men det kom jo selvfølgelig opp en haug med feilmeldinger om ditt og datt kunne ikke bli opprettet, så nå har jeg jo ikke kontroll på noe. Men det ser ut til at alt er på plass under "Devices", men alt mangler jo sef navn og beskrivelse osv. Så det må jo gåes igjennom. Men er det normalt at når en starter på scratch at alt en har hatt inne blir funnet og lagt til, slik at en ikke må legge til hver enkelt som første gangen?
 7. Galder

  Alt plutselig borte?

  Jeg prøvde og deaktivere og aktivere z-wave plugin'en, og jeg har prøvd å dåpe om noen av de andre databasefilene osv. Men alt ser ut til å være borte. Men satser på at jeg klarer å sette opp alt fortere enn det tok og gjøre alt første gangen (da tok det flere dager..). Men fremover så vil jeg altså ta en kopi av hele Homeseer mappa, som ekstra sikkerhet.
 8. Galder

  Alt plutselig borte?

  Jeg bruker Windows 10, og jeg klarte å finne tråden med backup programmet. Så jeg skal se og få ordnet det når jeg kommer hjem 😃 Men jeg synes det er litt rart at Homeseer ikke har en enkel backup funksjon innebygd, skulle ikke tro at det var så veldig komplisert.
 9. Galder

  Alt plutselig borte?

  Takk for opplysningen, da gleder jeg meg til å komme hjem fra jobb for å se om det løser problemet. Det hadde jo spart meg for endel timers arbeid for å si det sånn 😊
 10. Galder

  Alt plutselig borte?

  Ok, jeg skjønner.. Så har en ikke tatt en manuell backup så er det ingen måte og "gå tilbake"? Og er det ofte at alt plutselig bare forsvinner som nå? Er det sånn som skjer når for eksempel det kommer en ny oppdatering som installerer seg selv? Detter jo utrolig frustrerende..
 11. Galder

  Alt plutselig borte?

  Jeg la merke til at ikke alt var som det pleier å være i går kveld da lysene i flere rom ikke var dimmet til riktig lysstyrke, og tenkte at det var pcen som hadde slått seg av eller restartet i løpet av natten (for jeg så at det hadde skjedd noen timer før). Men da jeg sto opp til morgenen i dag og kikket på Homeseer så var alt borte.. Alle devicer, alle eventer osv.. Kun RFXCOM er igjen.. Hva i all verden kan ha skjedd, og er det noen måte og tilbakestille den på? Jeg legger ved en screenshot av hvordan den ser ut nå, og så startuploggen. Synes dette virker superskummelt, for er jo veldig mye jobb og sette alt opp med tanke på devicer, instillinger, events osv..😴 Startup.log
×