Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

dialafc

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

dialafc sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, stemmer, jeg har Zigbee. Har allerede fått en ny, og nye batterier fra Danalock uten at det har hjulpet. Jeg har en amerikans versjon av Smartthings (kjøpt bruk før de kom til Norge). Samme protokoll for Zigbee, men ikke på Z-Wave.
  2. Hvilken versjon av ST har du? Kjøpt i Norge? Gjort noen spesielle innstillinger der? Jostein
  3. Dukk, hvordan er erfaringen din med bruk av DanaLock og SmartThings. Har du hatt problemer med at batteriet tappes fort ved bruk av SmartThings?
  4. Dukk, du har samme oppsett som meg. Dette fungerte glimrende helt til jeg oppdaget at batteriene i Danalocken ble tømt svært fort når jeg brukte SmartThings (Zigbee). Jeg har byttet to sett med batteri (de gikk tom etter noen uker). Uten bruk av SmartThings har batteriene vart mye lenger. Spennende å høre din erfaring rundt dette.
  5. autokass, min Danapad fungerte veldig bra i noen måneder, men har nå litt av de samme symptomene. Virker som ikke den klarer å ta i mot alle trykk, slik at den feiltolker alt som kommer inn. Jeg har en support-sak gående med DanaLock rundt dette nå. Kan oppdatere med hva vi ender med der. Har hatt noe lignende problem tidligere, da tok jeg bare batteri ut og inn igjen, som fungerte da, men ikke nå lenger.
  6. Bruker Danalock ZigBee mot SmartThings, trenger ikke Danabridge. Jeg fikk problemet med at SmartThings gjorde at Danalocken ble tappet svært fort for batteri.
  7. Min gikk tom for batteri etter knappe 2 måneder. Kontaktet Danalock support og de sa at det var alt for lite. De sender nye batteri, og kunne ikke se noen anen grunn at det måtte ha å gjøre med oppsettet mot Samsung SmartThings. Tenkte jeg skulle kjøre en periode uten kobling mot SmartThings. Det var da snakk om at jeg måtte kjøre exclude pairing fra Danalock. Problemer er bare at i SmartThings appen er det ikke noe exclude for Zigbee, det er kun for Z-Wave. Noen som kjenner til hvordan dette fungerer? Tenker å unngå at Danalock forsøker å koble seg til huben når den ikke er på..
  8. Testet nå, og ser den kun logger ved bruk av app. Kjenner dere til om det er mulighet for å få den til å logge hver gang den åpnes/låses?
  9. Ja, siste FW. Ok, kan stemme at resten ble gjort med Danapad, manuelt og nøkkel. Skal sjekke.
  10. Bruker kun BT så langt. Ja, låsen fungerer ellers som den skal.
  11. Hei! Min første tråd her på forumet. Er par spørsmål som kanskje noen kan hjelpe med. 1. Loggen over låse/åpne viser kun de 2 første gangene dette skjedde. Noen som har vært borti at den slutter å logge? 2. Dere som har Danapad, noen som kjenner til om det er mulig å koble en kode til en profil, slik at jeg kan se hvilken kode som åpner døren nå?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.