Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Panarox

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Panarox

  1. Brukte denne guiden for irule: Kan problemet ligge her? Er fersk på dette som du sikkert skjønner..
  2. En annen bruker tilkoblingen, hva mener du? Om en annen person benytter nettet eller?? ... og hva mener du med "åpen på internett?"
  3. Men jeg kom ikke så langt dessverre, nå får jeg opp denne mld:
  4. Dette innlegget var veldig bra og forklarende! Jeg nærmer meg stadig etter en god del timer med lesing i diverse forum ? men hva betyr dette..?
  5. Samme her, kjøpte også Google Home, og den fungerer veldig bra Tror jeg fant ut av det likevell etter litt trykking. Man kan legge til media enheter i Xsetup, og her finner den iTach automatisk! Christoffer
  6. Heisann Er i gang med å installere smarthus med xcomfort produkter, samt Sensio X1 styringsenhet. (Dette er oppe å går) Jeg bestilte nettopp en Global Cache iTach WF2IR med ir emittere som jeg skal styre tv/apple tv/ stereoanlegg med, men er usikker på hvordan jeg får iTach til å samarbeide med Sensio, noen som har vært borti dette før? Har fått koblet iTach til mitt trådløse nettverk, men så stopper det opp for meg... Vet ikke om dette er riktig plass å poste, så den får bare flyttes om det er feil Mvh Christoffer
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.