Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Espenhh

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Espenhh sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det funker dårlig å dimme lysene ja. Jeg er meget fornøyd med selve Elko-bryterene, de ser kjempebra ut på veggen og fungerer strålende som "dumme brytere". Men kombinert med Homey, not so much. @Prj_84 ser du har laget en versjon 0.0.3 av softwaren på GitHub, der det er en committ som sier at den skrur av dimme-funksjon for å unngå timeout-problemet (https://github.com/prj84/com.Elko/commit/73386a910c8e932ef1abe0e1fbc4433853cb350d). Men denne er ikke lansert på Homey-appen, der får jeg bare versjon 0.0.2. Er det en grunn til at den ikke ble lansert – funket det kanskje ikke? Jeg har lyst til å teste denne versjonen, siden bryterene har mulighet til å "analogt" stille inn dimmestyrke-ved-påskruing, så har jeg lurt på om dette er en OK stopgap-løsning for meg inntil det er skikkelig løst i Homey. Har du mulighet til å lansere 0.0.3 versjonen? Hadde vært digg å slippe å finne ut hvordan man installerer fra GitHub manuelt ?
  2. Jepp, det er akkurat de dimmerene vi har kjøpt. Slik de fungerer med Homey nå, så kan man bare gjøre én operasjon (av eller på), prøver man å gjøre mer enn det så går systemet helt bananas og skrur lysene av og på helt uten kontroll. Vi har ikke flyttet inn i huset enda, så har ikke fått teste det i praksis så mye enda – for testing er det i hvert fall håpløst. Men målet mitt er kanskje aller mest å bare skru alt av på kvelden, og alt på på morgenen. Godt mulig det «fungerer OK» for det formålet, gitt at denne timeout-greia nullstiller seg etter en viss tid. Jeg har fortsatt håp om at dette løser seg. Hvis ikke må jeg lete etter en annen hub. Alle tips tas i mot med takk. Målet mitt er en hub som lar meg integrere elko med Apple HomeKit.
  3. Har investert i en god del elko dimmere og en Homie. Sliter med samme problemet som meldt over her. Ventet spent på 2.1 oppdateringen etter å ha lest denne tråden, men den ser ikke ut til å ha gjort noen forskjell. Aner noen noe mer om dette? Er det noe håp om å få fikset dette? Er problemet meldt inn til Homey-utviklerene?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.