Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Ingar

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Ingar sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. AMSreader v2.0.5: Hva er "Voltage between" og "Current between"? Betyr det bare at verdien er mellom 0-100%? Lurer også på L1-L2, L1-L3 osv? Er det en beregning mellom to ?
  2. Ser ut til at DNS gjorde susen 😀 Time pakken kom som den skulle nå.
  3. Har fast IP. Har nå lagt til DNS så klokken er ok nå. Kanskje time pakken kommer nå ?
  4. Klokken i GUI viste 01.01.1970 og ingen verdier ble sendt for /meter/clock i rådata. Her pleier det å komme dato og tid en gang i timen + akkumulert verdi (/meter/import/active/accumulated). Ventet over 3 time passeringer uten at disse verdiene dukket opp. Er det kanskje endret på adressene til disse i den nye versjonen ?
  5. Versjon 2.0.2 sender ikke time verdier. Dato står som 01.01.1970 og oppdaterer seg ikke. Bruker PowU på Aidon. Har lastet opp versjon 2.0.1 igjen og denne virker fint.
  6. Uvurderlig verktøy for MQTT håndtering:. http://mqtt-explorer.com/ Her ser du alle meldingene og kan enkelt kopiere topics etc...
  7. @ArnieO Dette er supert. Koden til @gskjold fungerer veldig fint. Har kjørt denne en stund med ESP8266 og ekstra strømforsyning. Håper du får nok interessenter fort, så du kan få laget flere enheter 🙂
  8. Noen som har fått til en eller annen hardware som funker på Aidon uten ekstra strømtilkobling ? Aidon er gnien på strøm, maks 30mA.
  9. @AleksanderLT Feil på ampere IL3 har dukket opp igjen. Forslag ? Har lagt inn en egen beregning for IL2 i Node Red. Usikker på hvordan denne skal beregnes så jeg har gjort et forsøk.
  10. @AleksanderLT Ser ut til at endringen din virker :-). Jeg har fremdeles ganske store forskjeller mellom A1 og A3. Dette kommer kanskje av fordelingen i skapet mitt ? Går det an å kontrollregne ampere verdiene ? Effekten ser riktig ut (har også testet via dioden på måler med Smart metering app) AMS ESP8266 Aidon.pdf
  11. Har ikke overskuddskraft ?. Burde det ikke det være jevn belastning på fasene ? Ca lik amper ? Så vi må kalkulere fase 2 selv for Aidon målere ?
  12. Hva må jeg gjøre for å konvertere dette ? Skal det ikke også være verdi på A_2 ? Bruker kode fra aleksit .
  13. Noen som har fått slikt resultat på ampere ? Når effekten går opp kommer verdien ned til ca realistisk nivå. A3 er ikke lik som A1. Er det noe galt her tro ? 6550 A er vel litt overkant ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.