Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

kridan

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kridan

  1. Har oppgradert fra Hs3 til Hs4. Integrasjon mot google home fungerte bra i Hs3. Fikk endret til On alternate slik at dimmer gikk til tidligere %. Google Home mot Hs4 er ikke like glad i Fibaro Dimmer 2. Google tolker dimmer som bryter av og til. Kan fortsatt snakke til google og den vil dimmen, men kun skru av og på fra mobil. Av og til kan jeg dimme fra mobil også. Noen andre som har dette problemet og kanskje har funnet en løsning?
  2. Eg holde meg t windows for øyeblikket. Brukte Linux med Ubuntu server før og da var det enkelt å få til 24t klokke. Får ikke dette til med en docker container
  3. Er det noen her som kjører Homeseer i en docker container? Nettopp begynt å bruke Unraid OS som server software. Har prøvd homeseer i Ubunte server men det krevde for mye vedlikehold. Husker jeg måtte endre go filen og autoupdate_hs filen for å få klokken til å vise som 24 timer. Dette fungerer ikke med en docker container. Håper noen her inne kan forklare eller sende meg en link for å få dette til.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.