Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

bjaol

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

bjaol sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Den rimeligste måten å få tilgang til dørlåsen på, er ved kjøp av et slikt styrings-kit fra verisure som de selger på obs bygg for en 8-9 hundre kroner. Jeg vil da heller ikke trenge alarm eller betale for andre verisure tjenester, men jeg må benytte meg av verisure konto/app for å betjene låsen og sjekke status.. Utfordringen blir da å få den til å snakke med en annen sentral enhet av et slag og i neste omgang også med ringeklokken.. I begynnelsen blir det nok bare til at jeg bruker dimmere og termostater som "dumme" enheter, frem til jeg finner noe som gjør nytten.. Ser for øvrig også på en annen ringeklokke som heter Doorbird, den virker utrolig spennende med mulighet for deteksjon av bevegelse.. Noen som har erfaringer med den?
  2. Heisann, Dett blir min første post på forumet og som så mange før meg, så håper jeg kanskje at jeg kan få litt verdifull input til en ny bolig som vil holder på å bygge ? Det vi har kjøpt av komponenter så langt i prosessen er: Lys/varme består av ELKO ESH produkter (16 dimmere og 7 termostater) - Oppvarmingen er hovedsakelig gulvvarme i 1. etasje. Dørlåser - To stykk Yale Doorman v2n (uten noen som helst moduler foreløpig) Så vurderer vi dette som et tillegg: Ringeklokke - Her vurderer vi Nest Hello. Etter at denne nå er kompatibel med 12V ringetrafo så må vel det være en sikker vinner? Smarte rullegardiner fra IKEA(Når disse kommer) Noen smarte lyspærer rundt forbi i huset (Kanskje noe Hue bak tv´en og enkelte andre smålamper med ikea/phillips pærer) Det hadde vært fryktelig kult om jeg kunne integrere ringeklokke og dørlåser i samme system, men det finner jeg svært lite info om på nettet. Noen som har erfaringer? Har lest litt på forumet og ser at flere nevner samsung smartthings, spesielt fordi de snakker med både elko-komponentene og yale-doorman(med verisure login-plugin) Leser også at det finnes en Onesti Gateway som skal støtte både elko og yale uten noen ytterligere tilpasninger, men jeg finner svært lite info om dette produktet.. Prisen er skjult og fås kun gjennom sikkerhetsselskaper.. Men kanskje noen her inne har noen erfaringer? Finnes det andre gode løsninger som er enkle å sette opp og samtidig ivareta at de komponentene vi har valgt vil kunne snakke med hverandre? Tips/triks og anbefalinger mottas med stor takknemlighet! Kom gjerne med innspill til komponentene også, dersom dere har noen andre forslag en de vi har sett på. ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.