Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Oreo

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Oreo sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. OK, da har jeg telt til 10 og sovet en natt. Det skal det herved innrømmes at jeg skjøt litt fra hofta i går. Jeg har en KVARTALSVIS faktura på 1119,- kr som igjen gir en mnd pris på 373,- Så ikke SÅÅÅ ille som jeg først trodde (husket bare at sist jeg betalte var det over 1100,-kr). Har likevel noen høner å plukke med Verisure (de påstår jeg har en røykvarsler mer enn jeg har bl.a.). Uansett så må Verisure skaffe til veie disse 700mill. kronene om dette blir rettskraftig. Var i kontakt med Nokas i går og de kunne tilby samme løsning med Yale dørlåsintegrering, men ikke før om 1-2 mnd. Tenker da at jeg avventer til de faktisk tilbyr det. Jeg har nå fått TO skriftlige tilbud fra Nokas, et på 349,-/mnd og et på 399,-/mnd der det dyreste inneholder mindre antall sensorer. Opplever dette som litt rotete og legger en demper på mitt førsteinntrykk av dem. Jeg vil også følge med hva Homely tilbyr og ta en titt hos elektroimportøren. Personlig liker jeg at nye aktører etablerer seg og forstyrrer de etablerte som tror de kan fortsette å melke markedet. https://www.dn.no/marked/-kundene-er-blitt-fladd/2-1-622317 Det som likevel trekker litt ned er jo startkostnadene. Sikkerhetspakken: 5502,-kr +ekstrakomponenter 3000,-kr (da har jeg fortsatt ikke like mye som jeg har i dag). https://www.homely.no/product/sikkerhetspakken/ Etter litt nærmere ettertanke tror jeg at jeg beholder mitt Verisure abbonement til over sommeren, men vil absolutt følge med her.
  2. Hei Jeg har vært kunde av Verisure (og tidl. Securitas) i 10+ år nå bortsett fra et "prøveår" hos en annen aktør. Jeg har valgt Verisure fordi jeg synes de har hatt de beste tekniske løsningene (derav brann, og integrering av Yale dørlås). Må si jeg er meget skuffet over saken jeg hørte om i dag ang. prissamarbeid: https://www.nrk.no/norge/kjempebot-til-verisure-og-sector-alarm-1.14591222 Jeg føler meg: 1) Lurt. Derav til å sannsynligvis å ha betalt en høyrer pris enn jeg burde. 2) Lurt (2) Jeg må sannsynligvis være med å betale boten dems på 784 MILLIONER KRONER i tiden fremover om jeg fortsetter å være kunde. Jeg har mest lyst til å si opp mitt abb. straks. Derfor lurte jeg på hva kan være et bra alternativ til Verisure? Jeg liker at jeg kan fjernåpne/låse ytterdøra via telefon samt varlig direkte til brannvesen om brannalarmen går. Garantert kommer jeg til å ringe å be om å få nedsatt abb. pris. Jeg betaler tross alt 1100,- i måneden!!! Må bare roe meg ned litt. Får jeg ikke det sier jeg uansett opp i irritasjon. Det værste er nesten at jeg bruker alarmen svært sjelden....
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.