Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

thomasopp

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av thomasopp

  1. @fiLLLip Takk. Koblet fra panelet og da aksepterer den verdiene mine. Litt kjedelig at jeg da ikke kan bruke displayet ?
  2. @mariend Jeg har med value multiplier. Dermed kan jeg skrive 21 °C. Men har også prøvd uten den og skrevet 230 og den spretter da tilbake til 210. Tror det må være noe med master/slave... jeg får fint til å skrive til registrene etter denne som er min/max supply air temp. Verdiene blir da mottatt og kan leses av. Testet nettopp å skrive mot SupplyAirSpeed2. Denne har også stjerne bak seg, den oppfører seg likt som settpunktet, SupplyAirSpeed1 gikk helt fint...
  3. Den ser ut som den bare brukes mot 0-10V signal direkte på styrekortet i aggregatet. Prøvde det også. Står fast til 10 °C da ettersom den tydeligvis leser 0V.
  4. Har prøvd det meste. Står med value_multiplier: 0.1 nå. Samme oppførsel ?
  5. @Vong Hva var det du gjorde for å få til endring av settpunkt temperatur på aggregatet via modbus? Det går fint å veksle hastigheter på aggregatet (min, normal, høy) via modbus, men når jeg endrer settpunktet så spretter det bare tilbake igjen.. Jeg integrerer via en Homelynk fra Schneider, tilsvarende Logicmachine. Denne har modbus via RS485 direkte. Jeg har laget en modbusprofil hvor datatyper legges inn. Kan du se om det er noe feil i denne strengen: {"name":"SetAirTemperature","bus_datatype":"float16","type":"register","datatype":"int16","address": 8,"writable":"true"}, Denne fungerer helt fint: {"name":"SupplyAirSpeed1","bus_datatype":"scale","type":"register","datatype":"int16","address": 0,"readable":"true","writable":"true"}, Ser også at det står i tabellen til flexit at SetAirTemperature er avhengig av at CI66 er satt opp som Master. Har gjort dette. Men litt usikker på om det blir rett ettersom jeg ikke har mulighet til å sette displayet CI600 som slave noen plass. Noen tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.