Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

kbravo

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kbravo sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har Fibaro HC2. har også endel Heatit termostater rundt om. I gamle appen på iPhone får jeg endret temperaturen. Men denne muligheten er ikke der under den nyere iPhone appen. Noen ide? se bildene som er lagt ved.
  2. Jeg fikk kun standard lås icon på mine Id Lock låser.. Din ser jo faktisk ut som den riktige låsen.
  3. kbravo

    Vær

    Ja. Jeg gjorde ingen ting. Hadde resten også løst seg like lett. ?
  4. kbravo

    Vær

    Funker igjen nå.
  5. kbravo

    Vær

    Har fått igang Fibaro HC2. Men klarer ikke å få noe fornuftig vær. Det vises vare 0,0,0 Yr var standard, men har også prøve de andre vær plugins. Har også rolig adresse satt. Noen som har noe tips på hvordan jeg kan få været til å vises?
  6. Driver å rehabiliterer. Har i den forbindelsen kjøpt in Fibaro. Har hub´n, samt noen Dimmere, gulvvarme termostat, røykvarsel etc. Også kjøpt noen kontakter og range extendere på nett. Jeg har ikke åpnet pakken enda, og ikke installert noe som helst så langt. Har også bestilt 3 stk Id Lock 150, med Z-Wave chip. Jeg er på utkikk etter dørklokke og skulle helt satt et kamera som så utover gårdsplassen. Er det noen som kan gi tips om et relativt greit kamera som kan fungere med Fibaro, samt en OK dørklokke som gir video varsling på telefonene i huset.
  7. kbravo

    Renovasjon av hus

    Takk. så trekke vanlige ledninger og ordne dette med brytere og dimmere bygget inn i selve kontakten.
  8. kbravo

    Renovasjon av hus

    Tror jeg har funnet løsning på det hele. Om jeg kjøper Fibaro Home så kan jeg utvide så lenge det er Z-Wave.
  9. kbravo

    Renovasjon av hus

    Jeg har virkelig prøvd å lese meg opp, men blir forvirret over flere systemer. Vi er en familie med 2 stk ungdommer, alt vi har er Apple produkter. Starter snart total renovering av en enebolig. Og vil gjerne kunne styre ting ifra telefon og automatisk. Tenker da på utelys, garasje, varme, bevegelses sensorer, dørlåser og ringeklokker. Ser for meg at jeg kan gi adgang til huset til besøkendes telefoner osv. Er det et system jeg kan kjøpe nå.. og utvide ved behov etterhvert? dvs. om jeg får for Fibaro f.eks. Kan jeg da kjøpe termostat til varmekablene og dette blir da lett integrert ifra telefonen, samt at man kan stille inn manuelt også? Med andre ord, hva burde jeg gå for om jeg vil ha det på telefonen, og at det mulig i ettertid å f.eks. legge til bevegelses sensorer i bod osv til lys. Kjeller: Bad: varmekabel, lys. gang: varmekabel, lys Stue: Lys, varmepumpe Soverom: Lys, varmepumpe Vaskerom: Lys, bevegelses sensor, varmekabel, 1. Etg: Gang: ringeklokke, dørklokke, varmekabel, lys, toalett: varmekabel, Lys Stue: lys, gulvvarme, persienner, varmepumpe Kjøkken: lys, gulvvarme, (sikkert masse etterhvert) 2. Etg: Bad: Lys, Varmekabel sov: Lys, varmekabel, varmepumpe, persienner Uteareale: Garasjeåpner, Utelys, Bevegelses sensor, varmekabel i trapp, gressklipper, automatisk vanning.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.