Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

birgersp

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

birgersp sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Jeg ønsker i min egen Android-applikasjon å kunne detektere om Danalock (V3) er innen rekkevidde. Men Danalock er ikke "paret" med telefonen. Den er heller ikke synlig når jeg gjør et skann etter Bluetooth-enheter på telefonen. Er dette mulig å få til? Eventuelt hvordan? Jeg er programvareutvikler og har laget flere Android-applikasjoner før, men jeg er veldig grønn når det kommer til Bluetooth. Stilte samme spørsmål på StackOverflow: https://stackoverflow.com/questions/70922842/how-can-i-monitor-the-presence-of-a-danalock-using-bluetooth Grunnen til at jeg vil dette er for at min app skal sende en melding til en server om at telefonen er i rekkevidde for døra (lager egen logikk på når låsen skal gå opp).
  2. Fikk en ny fra Elektroimportøren, og den fungerer som den skal.
  3. Viste din også 6-7 grader feil?
  4. Jeg brukte gulvsensoren som følger med. Hvilke problemer hadde du med den? Var det lignende som meg? Er det Homey du også bruker? Kanskje jeg vurderer å bare skifte gulvføler, særlig hvis du hadde samme problemene som jeg. Jeg tipper elektroimportøren bare gir meg en ny termostat (med føler inkl) hvis jeg går å klager på den. Men løsningen er kanskje å bruke en annen gulvføler? https://www.elektroimportoren.no/gulvfoeler-rs-plusterm10-kohm/5491605/Product.html?Event=pathlist
  5. Du må være veldig nærme enheten for å få pairing til å fullføre. Jeg har flere ganger nå stått å holdt Homey'en opp foran enheten jeg skal pair'e. Nesten som å "presentere" Homey'en til enheten ? Vil òg skyte inn at jeg koblet opp min TRM2fx igår (jeg bruker Homey). Men oppsettet virker ganske noe problematisk. Fikk ikke opp noe signal fra termostaten på lenge, tok re-start av termostaten og da dukket det opp data i Homey'en. Termostaten viser feil temp. Sensor-type er rikitg, men termostaten viser trolig en 5-6 grader for mye. Et annet problem er at jeg satt termostaten i "OFF" fra Homey, men klarte ikke å slå termostaten på igjen etterpå. Koblet fra termostaten for mange timer siden. I Homey viser termostaten fortsatt som påslått, og "kjøler ned". Jeg stikker tilbake på elektroimportøren og krever pengene tilbake. Jeg kommer heller til å gå for den forrige versjonen av denne termostaten. Jeg har en sånn fra før og den virker som den skal.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.