Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Mox

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mox

  1. Da fant jeg ut av det det. S1 og S1 kobles på 21 og 20 på portåpneren. Kan derimot ikke se noen funksjon i futurehome for å slå av alarmen som går før porten går opp og ny alarm når porten går ned. Den er jo så høy at den vekker hele nabolaget
  2. Skal koble sammen en Aeotec Garage Door Controller og Hørman S4 portåpner for styring via Futurehome appen. Noen som har samme oppsett som kan vise med bilde eller forklare hvordan dette er koblet? Under er bilder som viser kontaktpunktene og monteringsansvisning.
  3. Da må jeg nok gå på den heavy duty switch.
  4. Varmtvannsberederen er koblet direkte på nettspenning uten stikk kontakt. Ønsker å koble til en Fibaro Single Switch 2 for å kunne automatisk slå av berederen på morgenen når strømprisen er på sitt høyeste og heller koble den inn litt senere. Har Blå, Brun og jord kabel som går direkte til berederen. Hvordan kobler jeg disse til switchen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.