Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Chrske

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Chrske sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Når omsider Z-TRM3 nå støttes i OpenZwave 1.6 så fungerer det å stille temperaturen fra systemet uavhengig av om en bruker gulvføler eller internføler. Dette gjelder da for Home-Assistant med OpenZwave betaen.
  2. Hva skal jeg si? Fungerer her ser det ut som. Kjører Home-Assistant med OpenZwave-betaen og det virker. Kjører noen med gulvføler og noen uten, har ikke støtt på problemer.
  3. Joda, denne fungerer på sett og vis.. Usikker på om 4.2 gjør det, har etterspurt denne selv nå.
  4. Har vel 70 lyspærer, fem stikk og to rullegardiner på zigbee, null forsinkelse. Tror også zigbee står igjen som en vinner på sikt.
  5. Noen grunn til å ikke gå for elko sine? Personlig lei z-wave, hadde vært greit å få alt over på zigbee.
  6. Har selv vært så syndig å byttet ut alle mine gamle som virket sånn delvis i den nye magiske ZTRM3. Enn så lenge har jeg ikke returnert de gamle til heatit, selv om de purrer. Spurte hvordan de stiller seg til å få alt i retur samt dekke installasjon av en annen leverandør sine, da jeg begynner å bli rimelig lei. Er to år siden jeg begynte dette sirkuset😫
  7. Benytter selv Home-Assistant med openzwave-betaen og sitter dermed fint i det. Tok meg friheten å lastet opp XMLfilen til Marcus Ramberg og laget en pull request for å få den inn🙂 https://github.com/OpenZWave/open-zwave/pull/2336 Så hvis noen andre vil gå inn å godkjenne eventuelt endre den er det topp(så har vi i alle fall noe, og har mulighet til å gjøre endringer om nødvendig)🙂
  8. Hvis noen har en XML som virker hadde det vært supert om den ble delt🙂
  9. Bruker du betaen? I så fall, hvor finner jeg filene her?
  10. Lyst til å dele hva du gjorde? Jeg får kun slått de av og på, samt at det kom en drøss med devicer i Homa-Assistant. Bruker den nye openzwave betaen.
  11. Tok kontakt selv for å få den, så tenker jeg kan dele den. Obs på at jeg har utsatt å få mine installert, så har ikke testet selv:) Firmware
  12. Spent på om noen får det til. Har selv fått fem stykk som jeg ikke vet om jeg ønsker å bytte før jeg vet om ting virker?
  13. Hei! Selger en lisens til HS3(ikke pro) for 1000. Koster vel 25$ å overføre denne til ny eier.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.