Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kaaos

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Kaaos sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ingen problem:) det skulle bare mangle. Jeg har selv trålet dette forumet den siste uka for å finne ut det samme. Ikke så lett å finne frem alltid. har planer om å bygge opp et helt hus rundt SMartthings nå i oktober så jeg driver å eksperimenterer litt. Min utfordring nå er å koble sonos og google assistant opp mot ST
  2. Du kobler den til på vanlig vist med å sette den i parringsmodus. Etter en liten stund dukker det opp en Samsung smart tv opp. Connect til den. Smartthings aner ikke hva elko dimmeren er. Den legger den derfor til som det første på device lista, som er en Samsung Smart tv. I noen tilfeller legger den seg inn som en "Thing" også. Men du må manuelt sette typen til Zigbee dimmer. (Du kan også leke rundt med en egen device handler, men det er vanskelig, men det finnes noen tråder her inne som viser deg hvordan. Personlig syns jeg ikke det er vedt det. Den fungere utmerket som en vanlig Zigbee dimmer. ) Du går inn i My Devices, og endrer typen til en Zigbee Dimmer. Oppdater og save så skal alt være i orden. Her kan du også endre navn ifra Thing eller Samsung tv til "Dimmer bad" for eksempel. Kjør en restart på appen på telefonen så skal alt være på plass.
  3. Jeg har også planer om å bruke Sonor sammen med ST, men ettersom jeg har forstått må jeg vente på den norske versjonen av google assistant? Jeg får den fint opp som en enhet og kan spille musikk igjennom ST appen, men intergrasjonen stopper der.
  4. Hei, Jeg bygger et nytt hus og har gått til innkjøp av 11 Elko Dimmere med Zigbee støtte. Har har prøvd å koble dem opp her i leiligheten nå før jeg flytter for å teste litt. Men jeg klarer ikke å få til endevender funksjonen. Jeg har tidligere lest her på forumet at det er vanskelig å få til dimming med ELKOs endevender. Jeg har derfor ikke kjøpt noen av disse. Jeg har altså 2 helt like Elko smart dimmere, koblet opp mot Smartthings. Jeg hadde håpet at jeg kan koble 2 dimmere sammen via smartthings slik at jeg kan styre korridoren ifra begge sider. Jeg har fått dem begge inn i smartthings appen, og kan kontrollere dem uavhengig av hverandre. Men er det mulig å få dem til å følge hverandre?
  5. Ser versjon 0.0.4 er ute nå. Fungerer dette nå?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.